Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Tyčový vysavač Rowenta Air Force Flex Aqua RH9490WO

Tyčový vysavač Rowenta Air Force Flex Aqua RH9490WO
Tyčový vysavač Rowenta Air Force Flex Aqua RH9490WO
Tyčový vysavač Rowenta Air Force Flex Aqua RH9490WO
Tyčový vysavač Rowenta Air Force Flex Aqua RH9490WO

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Tyčový vysavač Rowenta Air Force Flex Aqua RH9490WO z kategorie dům a zahrada, domácí spotřebiče, vysavače, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Tyčový vysavač Rowenta Air Force Flex Aqua RH9490WO .

Detailní informace

Tyčový vysavač Rowenta Air Force Flex Aqua RH9490WO Extrémní flexibilita Objevte nový způsob vysávání, s lehkostí a ohebností. Díky praktické ohebné trubici se dostanete i pod ten nejnižší nábytek, bez toho abyste se museli ohýbat. Snadná údržba Potěší vás i jeho snadná údržba, po úklidu jednoduše sundáte hadru na vytírání a vyperete ji v pračce. Nádobu na prach jednoduše vysypete a je hotovo. Snadný přístup k prach 2v1 vytírá a vysává bez zanechání stopy Provoz až 35 minut Vysoký sací výkon pro perfektní výsledky Kompletní příslušenství pro pé...či o auto a zvířata Maximální pohodlí AIR FORCE poskytuje extrémní pohodlí, díky vylepšeným funkcím, jako je třeba uklízení bez sáčku, vylepšená ergonomická rukojeť, odlehčený rám a pohodlnou nabíjecí základnu. Hubice AQUA Nová hubice AQUA vám usnadní úklid celého bytu. Její inovativní technologie umožňuje vysávat a vytírat jedním tahem. Ušetří vám spoustu času i námahy. Od podlahy až po strop Díky jedinečné hlavě s LED světly dosáhnete okamžitého a perfektního vysávání všeho od tvrdých podlah až po koberce a koberečky, na nízkých místech a pod nábytkem, a to na jakémkoliv povrchu, díky integrovaným kartáčům.

Produkt je výrobek značky Rowenta ,distribuovaný s EAN kódem 3221614007545.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Rowenta, Domácí spotřebiče Rowenta, Vysavače Rowenta.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

2 969,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Tyčový vysavač Rowenta Air Force Flex Aqua RH9490WO a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, domácí spotřebiče sleva, vysavače sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Rowenta a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Rowenta najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Tyčový vysavač Rowenta Air Force Flex Aqua RH9490WO
Právě si prohlížíte...

6499,- Kč