Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Tyčový vysavač Hoover HF522NPW011, 2v1

Tyčový vysavač Hoover HF522NPW011, 2v1
Tyčový vysavač Hoover HF522NPW011, 2v1
Tyčový vysavač Hoover HF522NPW011, 2v1
Tyčový vysavač Hoover HF522NPW011, 2v1

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Tyčový vysavač Hoover HF522NPW011, 2v1 z kategorie dům a zahrada, domácí spotřebiče, vysavače, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Tyčový vysavač Hoover HF522NPW011, 2v1 .

Detailní informace

Kompaktní a pohodlný S vysavačem Hoover HF522NPW011 objevíte vysokou sací sílu, špičkový výkon a kompaktní konstrukci. Díky výšce 69 cm v parkovací poloze, nebude zavazet i v menším bytě, vleze se totiž i do skříně. Skvělá manévrovatelnost hubice zajišťuje rychlý a pohodlný pohyb kolem nábytku. Dokáže vysát pod stolem nebo pohovkou kde je prostor mezi podlahou a nábytkem minimálně 8,5 cm. Pro všechny typy povrchů 2 v 1 tyčový a ruční vysavač je vhodný pro všechny typy povrchů. Měkký kartáč pro šetrné vysávání tvrdých choulostivých podlah. Tvrdý... kartáč na vysávání koberců a na tvrdou podlahu pro intenzivní vysávání. O efektivní vysávání se postará cyklónová technologie. Osvětlení hubice je samozřejmostí. Dlouhá výdrž Vysávat můžete až 40 minut v kuse, díky 22 V Lithium Ion baterii. Baterii po vybití dobijete již za 5 hodin. Délka kabelu nabíječky dosahuje 1,5 metru. Vyjímatelná baterie umožňuje nabíjení vysavače kdekoliv. Samozřejmostí je praktický LED ukazatel napájení a stavu baterie. Chytrá aplikace Aplikace Hoover Wizard vám umožňuje sledovat stav a výkon vysavače. Takže máte absolutní přehled o přístroji. Dokážete sledovat, kolik m2 jste vysáli, jak dlouho jste vysávali a s jakým příslušenstvím. Máte okamžitou informaci, kolik % zbývá do vybití baterie, nebo kolik kalorií jste spálili při vysávání. Díky aplikaci získáte i tipy jak vysavač čistit a udržovat. Obsah balení: Motorizovaná hubice pro koberec a tvrdou podlahu Štěrbinová a prachový kartáč 2v1 Velká prachový kartáč a nábytková kartáč 2v1 pro čištění všech typů povrchů a těsných prostorů Pet & hair remover (Mini turbo hubice pro vysávání zvířecích chlupů)

Produkt je výrobek značky Hoover ,distribuovaný s EAN kódem 8016361994669.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Hoover, Domácí spotřebiče Hoover, Vysavače Hoover.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Tyčový vysavač Hoover HF522NPW011, 2v1 a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, domácí spotřebiče sleva, vysavače sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Hoover a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Hoover najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Tyčový vysavač Hoover HF522NPW011, 2v1
Právě si prohlížíte...

4999,- Kč