Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Tyčový vysavač Electrolux Pure Q9 PQ91-ALRGY

Tyčový vysavač Electrolux Pure Q9 PQ91-ALRGY
Tyčový vysavač Electrolux Pure Q9 PQ91-ALRGY
Tyčový vysavač Electrolux Pure Q9 PQ91-ALRGY
Tyčový vysavač Electrolux Pure Q9 PQ91-ALRGY

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Tyčový vysavač Electrolux Pure Q9 PQ91-ALRGY z kategorie dům a zahrada, domácí spotřebiče, vysavače, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Tyčový vysavač Electrolux Pure Q9 PQ91-ALRGY .

Detailní informace

Tyčový vysavač Electrolux Pure Q9 PQ91-ALRGY Jednoduchá funkčnost Manipulace s akumulátorovým vysavačem Electrolux Pure Q9 PQ91-ALRGY je opravdu snadná. Z nabíjecí stanice jde jednoduše vzít a stejně lehce do ní pak zpět vklouzne. Vysávání nebylo nikdy snazší. Vydrží vysávat až 55 minut na jedno nabití! Bez ztráty výkonu během vysávání Užívejte si plného výkonu po celou dobu vysávání i se zaplněným zásobníkem na prach. Měřeno se zásobníkem na prach naplněným standardním zkušebním prachem DMT podle normy IEC 5.1, 5.7 a 5.9 při maximálním výkonu.... Plný výkon – poloviční hlučnost Ruční jednotka byla navržena s důrazem na tišší provoz. Kombinace plynulého průtoku vzduchu a jeho tlumenému vývodu zajišťuje maximální snížení hluku. 5stupňová filtrace vzduchu Uzavřený filtrační systém odstraní až 99,9 % částic velikosti 0,3–10 µm pro optimální domácí prostředí. Technologie BrushRollClean™ Vysávejte bez námahy. Hliníková konstrukce je lehká do ruky a unikátní technologie BrushRollClean™ vyčistí kartáč jedním sešlápnutím pedálu, a to i v případě, že je vysavač vypnutý.

Produkt je výrobek značky Electrolux ,distribuovaný s EAN kódem 7332543667727.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Electrolux, Domácí spotřebiče Electrolux, Vysavače Electrolux.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

4 389,- Kč
Detail
2 969,- Kč
Detail

Bezsáčkový vysavač Electrolux EL61A4UG

Velikost 304 mm / Šedá / Electrolux
3 999,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Tyčový vysavač Electrolux Pure Q9 PQ91-ALRGY a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, domácí spotřebiče sleva, vysavače sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Electrolux a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Electrolux najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Tyčový vysavač Electrolux Pure Q9 PQ91-ALRGY
Právě si prohlížíte...

7999,- Kč