Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Tyčový vysavač Electrolux Ergorapido EER75STM

Tyčový vysavač Electrolux Ergorapido EER75STM
Tyčový vysavač Electrolux Ergorapido EER75STM
Tyčový vysavač Electrolux Ergorapido EER75STM
Tyčový vysavač Electrolux Ergorapido EER75STM

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Tyčový vysavač Electrolux Ergorapido EER75STM z kategorie dům a zahrada, domácí spotřebiče, vysavače, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Tyčový vysavač Electrolux Ergorapido EER75STM .

Detailní informace

Univerzální použití 2 v 1Tyčový vysavač Electrolux EER75STM v praktickém provedení 2 v 1 se stane oblíbeným pomocníkem v každé domácnosti. S tyčovým vysavačem důkladně uklidíte všechny typy podlah v celé domácnosti a ruční vysavač vám pomůže při úklidu všech drobných nečistot. Můžete s ním pohodlně vyluxovat interiér automobilu nebo drobky z kuchyňské linky. Skvělý pomocník Model Electrolux EER75STM je vybaven cyklónovou jednotkou, která zajišťuje oddělení prachových částic od proudu vzduchu, snižuje zanesení filtrů a zvyšuje výkon vysavače. Pr...ovoz na baterii vám poskytne možnost vysávání až 35 minut. Nádoba na nečistoty má objem 0,5 l. Vychytaný do posledního detailu Moderní vysavač Ergo Rapido s rotačním kartáčem má patentovaný systém Brush Roll Clean (BRC), který zajistí jednoduché vyčištění kartáče a usnadní náročné rozplétání kobercových či lidských vlasů. Nízká hmotnost vysavače a snadná manévrovatelnost vám umožní pohodlně se dostat i pod nábytek a do rohů místností. Pohodlné a přehledné vysávání Integrované LED diody v podlahové hubici zpřehlední úklid v každém koutu. Pro uskladnění můžete využít samostatně stojící polohu. Dobíjecí stojánek s příslušenstvím uskladní i kartáček a štěrbinovou hubici. Specifikace: Provedení 2 v 1 Délka provozu 35 minut Patentovaný systém Brush roll Clean (BRC) Cyklónová jednotka Rotační kartáč Samostatně stojící poloha Integrované LED diody Nádoba na nečistoty o objemu 0,5 l Příslušenství: kartáček a štěrbinová hubice

Produkt je výrobek značky Electrolux ,distribuovaný s EAN kódem 7332543552146.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Electrolux, Domácí spotřebiče Electrolux, Vysavače Electrolux.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

4 389,- Kč
Detail
2 969,- Kč
Detail
3 999,- Kč
Detail
1 579,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Tyčový vysavač Electrolux Ergorapido EER75STM a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, domácí spotřebiče sleva, vysavače sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Electrolux a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Electrolux najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Tyčový vysavač Electrolux Ergorapido EER75STM
Právě si prohlížíte...

4499,- Kč