Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Tyčový vysavač Concept VP4170, 3v1

Tyčový vysavač Concept VP4170, 3v1
Tyčový vysavač Concept VP4170, 3v1
Tyčový vysavač Concept VP4170, 3v1
Tyčový vysavač Concept VP4170, 3v1

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Tyčový vysavač Concept VP4170, 3v1 z kategorie dům a zahrada, domácí spotřebiče, vysavače, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Tyčový vysavač Concept VP4170, 3v1 .

Detailní informace

Antibakteriální UVC tyčový aku vysavač 3 v 1 Concept VP4170 REAL FORCE Nic ho nezastaví Antibakteriální UVC tyčový aku vysavač 3 v 1 Concept VP4170 REAL FORCE vám zajistí rychlý a jednoduchý úklid vaší domácnosti. Využijete ho jako klasický tyčový vysavač, ruční vysavač a díky speciální hubici s UV lampou také jako čistič matrací a čalouněného nábytku. Antibakteriální UVC hubice Součástí příslušenství vysavače je speciální hubice, která je vybavena unikátní technologií UV záření. Tím získáte jedinečného pomocníka, který vám pomůže zbavit se vše...ch alergenů, bakterií, roztočů a dalších nebezpečných mikroorganismů. Díky tomu, že vysavač pracuje bez chemických prostředků, je vhodný i pro alergiky. Využití nalezne nejen na matracích a čalounění, ale také na ložním prádle, kobercích i tvrdých podlahách. Dosáhnete tak zdravějšího a čistějšího prostředí pro své nejbližší. Velká výdrž V těle vysavače je zasazena kvalitní Li-Ion baterie s kapacitou 2000 mAh, díky které můžete vysávat až 50 minut na jedno nabití. Tato baterie se vyznačuje vyšším výkonem a delší životností. Zároveň netrpí tzv. paměťovým efektem, kdy dochází ke skokovému a trvalému poklesu kapacity akumulátoru. Vysavač disponuje 2 režimy provozu: ECO provoz pro běžné vysávání a TURBO provoz s maximálním výkonem. Neunikne ani smítko Přejete si mít uklizeno v každém koutku vašeho domova? Díky 3 LED světlům, kterými je vysavač VP4170 osazen, vám už nic neunikne. Dokonale vám posvítí i na ta nejtemnější místa vaší domácnosti, takže budete mít pořád perfektně čisto. Snadná manipulace bez kabelu Užijte si rychlé a komfortní vysávání bez kabelu. Vysávání nikdy nebylo jednodušší. Kvalitní Li-Ion baterie vám poskytne dostatek prostoru pro úklid celé domácnosti. Specialista na koberce Vysavač je vybaven motorizovaným turbokartáčem, který si perfektně poradí se všemi typy koberců. Ocení ho především rodiny s domácími mazlíčky a malými dětmi. Díky vysoké sací síle dosáhnete dokonalého úklidu za kratší dobu, takže ušetříte čas i peníze. Údržba turbokartáče je velmi jednoduchá, stačí ho jednoduše rozebrat, vyčistit a zase složit. Pro zajištění dokonalého výsledku je vlastním pohonem opatřen také malý kartáč s antibakteriální UVC hubicí.

Produkt je výrobek značky Concept ,distribuovaný s EAN kódem 8595631005781.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Concept, Domácí spotřebiče Concept, Vysavače Concept.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

20 789,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Tyčový vysavač Concept VP4170, 3v1 a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, domácí spotřebiče sleva, vysavače sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Concept a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Concept najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Tyčový vysavač Concept VP4170, 3v1
Právě si prohlížíte...

4510,- Kč