Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Tyčový vysavač Bosch Flexxo BCH3K255

Tyčový vysavač Bosch Flexxo BCH3K255
Tyčový vysavač Bosch Flexxo BCH3K255
Tyčový vysavač Bosch Flexxo BCH3K255
Tyčový vysavač Bosch Flexxo BCH3K255

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Tyčový vysavač Bosch Flexxo BCH3K255 z kategorie dům a zahrada, domácí spotřebiče, vysavače, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Tyčový vysavač Bosch Flexxo BCH3K255 .

Detailní informace

Praktické použití vysavače Bezdrátový stojanový aku vysavač Bosch BCH3K255 Flexxo je praktický pomocník do domácnosti, který vás během chvilky zbaví prachu a špíny na kobercích a podlahách. Tento model je kompaktní, snadno se skladuje a přesto podává vysoký výkon. Díky tomu, že je bezsáčkový nebudete muset shánět a vyměňovat sáčky, takže ušetříte čas i peníze. Skvělé výsledky Při vysávání s tímto modelem dosáhnete skvělých výsledků na každém povrchu. Perfektní výsledky jsou zaručeny díky účinné bezsáčkové technologii. Oceníte integrovanou sadu ...příslušenství pro důkladný úklid celé domácnosti. Skvělé vlastnosti Díky extrémně flexibilnímu kloubu hubice dokážete vysát kolem nábytku zcela bez omezení. Zásobník na prach má objem 0,4 litru. Při vysávání si můžete zvolit z 2 stupňů výkonu. Tento model je samostatně stojící pro snadné umístění, šetří místo a umožňuje flexibilní nabíjení při každé zásuvce. Navíc poskytuje i jednoduchý úklid v bytě i autě díky sadě příslušenství. Lithium-Ion Technology Aku baterie s dlouhou životností a kapacitou baterie 25,2 V se postará o konstantní vysoký výkon a krátký čas nabíjení. Díky lithium-iontové technologii nedochází k samovybíjení a akumulátory nemají paměťový efekt. Nabíjení trvá 4 - 5 hodin a doba provozu je 55 min. Hlavní vlastnosti Jednoduchý úklid v bytě i autě díky sadě příslušenství Maximální flexibilita: vysávání bez omezení kolem a pod nábytkem díky extrémně flexibilnímu kloubu hubice Samostatně stojící pro snadné umístění, šetří místo a umožňuje flexibilní nabíjení při každé zásuvce Extra dlouhou dobu provozu 55 min Kartáč 2v1 na nábytek a čalounění Vysouvací hubice na štěrbiny Zásobník na prach o objemu 0.4 l Doba nabíjení: 4 - 5 hodin Hmotnost: 3 kg Rozměry spotřebiče: 1150 x 265 x 180 mm

Produkt je výrobek značky Bosch ,distribuovaný s EAN kódem 4242005105090.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Bosch, Domácí spotřebiče Bosch, Vysavače Bosch.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Tyčový vysavač Bosch Flexxo BCH3K255 a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, domácí spotřebiče sleva, vysavače sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Bosch a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Bosch najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Tyčový vysavač Bosch Flexxo BCH3K255
Právě si prohlížíte...

5399,- Kč