Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Tyčový vysavač Bosch Athlet ProAnimal BCH86PET1

Tyčový vysavač Bosch Athlet ProAnimal BCH86PET1
Tyčový vysavač Bosch Athlet ProAnimal BCH86PET1
Tyčový vysavač Bosch Athlet ProAnimal BCH86PET1
Tyčový vysavač Bosch Athlet ProAnimal BCH86PET1

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Tyčový vysavač Bosch Athlet ProAnimal BCH86PET1 z kategorie dům a zahrada, domácí spotřebiče, vysavače, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Tyčový vysavač Bosch Athlet ProAnimal BCH86PET1 .

Detailní informace

Tyčový vysavač Bosch Athlet ProAnimal BCH86PET1 Vynikající výsledky vysávání Výkonný kartáč AllFloor HighPower zajišťuje výjimečné vysávání všech podlah, od dřeva a koberců po dlaždice a další. Vysokorychlostní motor a velmi široký kartáč poskytují výkon, který předčí vaše očekávání. Ideální pro majitele domácích zvířat Srst po domácích mazlíčcích zůstává prakticky všude a je obtížné ji odstranit. Speciálně navržená hubice je ideální pro majitele domácích zvířat. Intenzivně čistí všechny typy podlah. Další červený kartáčový váleček sbírá srst m...azlíčka efektivněji. Snadno se čistí Kartáč lze snadno snadno vyčistit. Jednoduše jej vytáhnete z hubice a vyčistíte. Zároveň snadno vyčistíte i filtr. Jednoduše vyjměte schránku na prach a otočte červeným kolem. Veškerý prach a nečistoty se uvolňují s minimálním kontaktem. Filtr se čistí bez mytí. Kompaktní rozměry Bezdrátový vysavač se díky své štíhlé a kompaktní konstrukci vejde do jakéhokoli výklenku nebo rohu. Může být také volně odstaven, což je výhodné, když krátce přestanete vysávat nebo při jeho dobíjení. Bohaté příslušenství Sada obsahuje hadici, ramenní popruh, hubici na čalounění, štěrbinovou hubici a volitelnou krátkou rukojeť. Díky tomu ideálně dosáhnete na každé místo, zejména na čalounění, do všech rohů a dokonce i do vnitřku automobilu.

Produkt je výrobek značky Bosch ,distribuovaný s EAN kódem 4242005219698.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Bosch, Domácí spotřebiče Bosch, Vysavače Bosch.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Tyčový vysavač Bosch Athlet ProAnimal BCH86PET1 a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, domácí spotřebiče sleva, vysavače sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Bosch a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Bosch najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Tyčový vysavač Bosch Athlet ProAnimal BCH86PET1
Právě si prohlížíte...

6511,- Kč