Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Sáčkový vysavač ETA Adagio 2511 90000

Sáčkový vysavač ETA Adagio 2511 90000
Sáčkový vysavač ETA Adagio 2511 90000
Sáčkový vysavač ETA Adagio 2511 90000
Sáčkový vysavač ETA Adagio 2511 90000

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Sáčkový vysavač ETA Adagio 2511 90000 z kategorie dům a zahrada, domácí spotřebiče, vysavače, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Sáčkový vysavač ETA Adagio 2511 90000 .

Detailní informace

Sáčkový vysavač ETA Adagio Jestliže stále dáváte přednost klasickým sáčkovým vysavačům, pak jistě oceníte tento od značky ETA, který se pyšní efektivním filtračním systémem, tichým chodem, ECO motorem, ale i velkým akčním rádiem, který poskytne dostatečné manévrovací možnosti bez nutnosti neustálého přepojování kabelu mezi zásuvkami. Výkon a elegance ETA Adagio vás na první pohled zaujme svým elegantním provedením v modrém designu. ECO motor s příkonem 800 W zajišťuje úsporu energií při zachování vysoké účinnosti vysávání. Hlučnost vysavače výr...obce udává 66 dB, takže se můžete spolehnout, že vás nebudete nijak výrazně rušit. Velký akční rádius Pokud bydlíte ve větším bytě nebo rozlehlejším domě, tak vám jistě přijde vhod i velký akční rádius, který je u tohoto modelu 13 metrů, nebudete se tak muset trápit s častým přepojováním přívodní šňůry. Velice příjemný je vysavač i při držení, rukojeť je totiž vytvarovaná, takže úklid bude i pro vás pohodlný. Účinná filtrace Filtrační systém tvoří tři mikrofiltry a HEPA filtr č. 13, který velice dobře zachycuje i ty nejmenší prachové částice, včetně různých alergenů jako jsou roztoči nebo pyl. Tento model vysavače se tak skvěle hodí do domácností s alergiky. Bohaté příslušenství S rozmanitým příslušenstvím pak pohodlně uklidíte každý kout vaší domácnosti. Štěrbinovou hubici využijete v úzkých prostorách, polštářovou hubici zase na textilních površích, podlahovou hubici na tvrdých podlahách a kobercích, turbokartáč pro odstranění zvířecích chlupů z koberců a parketovou hubici právě na parketách, plovoucích podlahách nebo linu.

Produkt je výrobek značky Eta ,distribuovaný s EAN kódem 8590393303601.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Eta, Domácí spotřebiče Eta, Vysavače Eta.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Sáčkový vysavač ETA Adagio 2511 90000 a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, domácí spotřebiče sleva, vysavače sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Eta a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Eta najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Sáčkový vysavač ETA Adagio 2511 90000
Právě si prohlížíte...

3375,- Kč