Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Sáčkový vysavač Concept Groovy parquet VP8339

Sáčkový vysavač Concept Groovy parquet VP8339
Sáčkový vysavač Concept Groovy parquet VP8339
Sáčkový vysavač Concept Groovy parquet VP8339
Sáčkový vysavač Concept Groovy parquet VP8339

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Sáčkový vysavač Concept Groovy parquet VP8339 z kategorie dům a zahrada, domácí spotřebiče, vysavače, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Sáčkový vysavač Concept Groovy parquet VP8339 .

Detailní informace

Sáčkový vysavač Concept Groovy parquet VP8339 Extrémně výkonný Sáčkový vysavač Groovy Home VP8339 je osazen vysoce účinným ECO motorem o příkonu 700 W, který má zásluhu na vynikajícím sacím výkonu. Sací sílu můžete jednoduše upravit díky elektronické regulaci. Perfektně si poradí s úklidem tvrdých podlah i koberců. Je skvělým pomocníkem pro běžný úklid a díky bohatému příslušenství ho ocení i majitelé chlupatých mazlíčků. Omyvatelný HEPA filtr 13 zachytí i ty nejjemnější prachové částice, takže je vhodný i pro alergiky a astmatiky. Úklid bez om...ezení Velice důležitým parametrem vysavače je akční rádius. Model VP8339 nabízí dosah 9 m, takže s ním pohodlně uklidíte i prostorné místnosti, aniž byste museli neustále měnit zásuvku. Už nebudete muset 4x přepojovat kabel do jiné zásuvky. ECO podlahová hubice Inovovaná podlahová ECO hubice spolu s revoluční konstrukcí motoru zvyšuje účinnost vysávání. ECO podlahová hubice je určená k vysávání koberců, předložek a běhounů, po přepnutí klapky a vysunutí štětin i tvrdých podlah. Štěrbinová hubice s prachovým kartáčkem Součástí základní výbavy vysavače je i speciální hubice 2 v 1, která je spojením štěrbinové hubice a prachového kartáčku. Můžete ji využít jako samostatnou štěrbinovou hubici na úklid špatně přístupných míst (radiátory, zásuvky, prostor mezi matracemi a čalouněním apod.) nebo přiklopit prachový kartáček a šetrně odstranit prach z nábytku, žaluzií, parapetů, knih nebo klávesnice. Parketová hubice Parketová hubice vám pomůže uklidit veškeré tvrdé podlahy, které v domácnosti máte. Je speciálně navržena pro šetrný úklid, abyste si podlahu nepoškrábali nebo jinak nepoškodili. Antibakteriální XL sáček Extra velký sáček o objemu 3,5 l je vyroben z moderní SMS textilie, která má oproti klasickým papírovým sáčkům řadu nesporných výhod: má vysoké filtrační schopnosti, je ANTIBAKTERIÁLNÍ a nevadí jí zvýšená vlhkost. Šetří také motor vysavače. Vybavení vysavače HEPA filtrem 13 v místě, kde se vzduch vrací zpátky do místnosti, ocení zejména alergici. Filtr pohltí až 99,9 % roztočů, pylů a bakterií. Výsledkem je zdravější a čistější domácnost. Elegantní a praktický Vysavač je zpracován v moderním designu a díky přednímu, plně otočnému kolečku se hladce přizpůsobí každému vašemu pohybu. Pogumovaná zadní kola jsou šetrná k povrchu, takže nemusíte mít strach z poškrábání. Je vybaven praktickou rukojetí pro jednoduché přenášení a nabízí 2 parkovací polohy a 2 možnosti ukotvení podlahové hubice.

Produkt je výrobek značky Concept ,distribuovaný s EAN kódem 8595631009499.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Concept, Domácí spotřebiče Concept, Vysavače Concept.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

3 049,- Kč
Detail
449,- Kč
Detail

Americká lednice Concept LA6983bc

Velikost 1898 mm / Černá / Concept
32 999,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Sáčkový vysavač Concept Groovy parquet VP8339 a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, domácí spotřebiče sleva, vysavače sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Concept a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Concept najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Sáčkový vysavač Concept Groovy parquet VP8339
Právě si prohlížíte...

1599,- Kč