Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Sáčkový vysavač Bosch ProPower BGBS4POW1

Sáčkový vysavač Bosch ProPower BGBS4POW1
Sáčkový vysavač Bosch ProPower BGBS4POW1
Sáčkový vysavač Bosch ProPower BGBS4POW1
Sáčkový vysavač Bosch ProPower BGBS4POW1

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Sáčkový vysavač Bosch ProPower BGBS4POW1 z kategorie dům a zahrada, domácí spotřebiče, vysavače, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Sáčkový vysavač Bosch ProPower BGBS4POW1 .

Detailní informace

Sáčkový vysavač Bosch ProPower BGBS4POW1 Výkonný turbo kartáč S výkonným turbo kartáčem snadno dosáhnete nejlepších výsledků. Současným vysáváním a kartáčováním, odstraňuje turbo kartáč vlákna a vlasy z koberců. Díky němu bude každý koberec perfektně čistý. Prémiový filtr UltraAllergy Omyvatelný HEPA filtr odstraňuje 99,95% jemných prachových částic a bakterií a zabraňuje jejich úniku zpět do místnosti. Vyfukovaný vzduch je čistší než normální vzduch v domě, což je velmi důležité zejména pro alergiky. Výkonný i s plným sáčkem Spousta vysavačů z...trácí s plným sáčkem důležitý výkon. Systém PowerProtect zajišťuje, aby se prachový sáček G ALL ve vysavači efektivně roztáhl. Díky vícevrstvým hi-tech filtračním materiálům má sáček vyšší kapacitu pro sběr prachu. Díky tomu si udrží vysoký výkon po dlouhou dobu bez nutnosti měnit sáček na prach. Životnost 10 let Užijte si silný a konstantní výkon vysavačů Bosch: po 65 letech vývoje a výroby vysoce výkonných motorů v Německu očekáváme od vysavačů nejen optimální výsledky vysávání, ale také dlouhou životnost, což zaručujeme 10 lety záruky na motor. Záruční podmínky na https://www.bosch-home.com/cz/novinky/zaruka-motor-vysavace-bosch

Produkt je výrobek značky Bosch ,distribuovaný s EAN kódem 4242005200191.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Bosch, Domácí spotřebiče Bosch, Vysavače Bosch.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Sáčkový vysavač Bosch ProPower BGBS4POW1 a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, domácí spotřebiče sleva, vysavače sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Bosch a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Bosch najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Sáčkový vysavač Bosch ProPower BGBS4POW1
Právě si prohlížíte...

5121,- Kč