Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Ruční vysavač Concept Riser PET VP4351

Ruční vysavač Concept Riser PET VP4351
Ruční vysavač Concept Riser PET VP4351
Ruční vysavač Concept Riser PET VP4351
Ruční vysavač Concept Riser PET VP4351

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Ruční vysavač Concept Riser PET VP4351 z kategorie dům a zahrada, domácí spotřebiče, vysavače, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Ruční vysavač Concept Riser PET VP4351 .

Detailní informace

Ruční vysavač Concept Riser PET VP4351 Na suché i mokré vysávání S ručním vysavačem VP4351 dosáhnete rychlého a efektivního úklidu. Poradí si s úklidem v domácnosti i v autě. Je určený pro suché i mokré vysávání a díky bohatému příslušenství ho žádná nečistota nezastaví. Extrémní výkon Vysavač VP4351 je opatřen kvalitní Li-Ion baterii 11,1 V s kapacitou 2200 mAh, díky které zvládnete uklízet až 20 minut na jedno nabití. Tato baterie se vyznačuje vyšším výkonem a delší životností. Současně netrpí tzv. paměťovým efektem. Snadná údržba Čištění ruč...ního vysavače VP4351 je velice rychlé a jednoduché. Stisknutím tlačítka oddělíte sběrnou nádobu, ve které se usazuje vysátý prach a další nečistoty. Nádobu stačí vyprázdnit a opět nasadit zpět. Během chvilky budete mít svého pomocníka opět plně k dispozici. Úklid jednou rukou Ruční vysavač perfektně padne do ruky a díky jeho nízké hmotnosti se s ním velmi snadno pracuje. Jednou rukou vysajete všechny drobné nečistoty, aniž byste museli sáhnout po klasickém a těžkém vysavači. Navíc vás při práci s ním nebude obtěžovat žádný kabel. Specialista na srst Součástí základní výbavy je i chytře vymyšlený nástavec na šetrné ošetření kůže a srsti vašeho domácího mazlíčka. Hlavní výhodou je, že jedním tahem vyčešete a zároveň i vysajete všechny přebytečné chlupy bez zbytečného nepořádku. Vašeho zvířecího parťáka zbavíte nečistot, škodlivin a alergenů. Důmyslná konstrukce kartáče navíc působí stimulačně na funkci kůže.

Produkt je výrobek značky Concept ,distribuovaný s EAN kódem 8595631009444.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Concept, Domácí spotřebiče Concept, Vysavače Concept.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Ruční vysavač Concept Riser PET VP4351 a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, domácí spotřebiče sleva, vysavače sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Concept a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Concept najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Ruční vysavač Concept Riser PET VP4351
Právě si prohlížíte...

1101,- Kč