Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Rowenta RY8561WH - Nový, pouze rozbaleno - Tyčový vysavač a parní mop - 20% sleva

-20%
Rowenta RY8561WH - Nový, pouze rozbaleno - Tyčový vysavač a parní mop
Rowenta RY8561WH - Nový, pouze rozbaleno - Tyčový vysavač a parní mop
Rowenta RY8561WH - Nový, pouze rozbaleno - Tyčový vysavač a parní mop
Rowenta RY8561WH - Nový, pouze rozbaleno - Tyčový vysavač a parní mop

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Rowenta RY8561WH - Nový, pouze rozbaleno - Tyčový vysavač a parní mop z kategorie dům a zahrada, domácí spotřebiče, vysavače, se slevou kupte přes Chci.cz.

Robotický vysavačZískejte tento produkt se slevou z obchodu Robotický vysavač a budete spokojení s dodaným Rowenta RY8561WH - Nový, pouze rozbaleno - Tyčový vysavač a parní mop .

Zlevněné zboží

Tyčový vysavač a parní mop Rowenta RY8561WH Clean & Steam Multi - Nový, pouze rozbaleno
Tyčový vysavač a parní mop 3v1
Speciální použití na tvrdé podlahy
Vodní filtrace AntiCalc*4
Lehký ergonomický design
Napájení pomocí kabelu
Extrémní síla páry
Celá řada příslušenství pro úklid nejen podlah a koberců
Účinné parní čištění
Příkon 1700 W
Čas zahřívání 30 s
Hlučnost 84 dB
Ukazatel připravenosti páry
Délka přívodního kabelu 8 m
Nastavení páry
Objem zásobníku na vodu 0,44 l;... na prach 0,5 l
Představení Rowenta RY8561WH Clean & Steam Multi
Parní čistič s vysavačem Rowenta RY8561WH Clean & Steam Multi vám ušetří čas a zajistí efektivní úklid celé domácnosti. Díky rozmanitému příslušenství vyhoví takřka všem vašim požadavkům. Stěrku na okna využijete při mytí oken a zrcátek, koncentrátor páry při úklidu těžko dostupných míst, kartáč na čištění spár mezi obklady a mopy z mikrovlákna k vytírání. Součástí balení jsou i barevné univerzální kartáče pro všechny typy povrchů v koupelně (modré kartáčky), v kuchyni (oranžové kartáčky) a v ostatních místnostech (zelené kartáčky). Unikátní sací hubice DUAL CLEAN & STEAM umožňuje současné vysávání a parní čištění, a tím zkracuje úklid až o polovinu.
Důkladný úklid během pár chvil
Objevte dokonalého pomocníka pro všechny druhy úklidu, který vám ušetří čas: umožňuje vysávání a parní čištění všech typů podlah jedním pohybem a pára do hloubky vyčistí všechny typy povrchů.
Zdravý úklid
Pára dokáže vyhubit 99,9 % bakterií a choroboplodných zárodků, vydezinfikuje vaši domácnost bez použití čisticích prostředků a chemikálií, a nabízí tak zdravý úklid domácnosti bez alergenů a ohleduplnost k životnímu prostředí.
Maximálně všestranný víceúčelový parní čistič
Díky rozmanitému příslušenství vyhoví tento parní čistič všem vašim požadavkům při úklidu. Stěrku na okna využijete při mytí oken a zrcadel, koncentrátor páry při úklidu obtížně dostupných míst, speciální kartáč k čištění spár mezi obklady a mopy z mikrovlákna k osvěžení textilií. K tomu máte k dispozici sadu úzkých i širokých kartáčů. Dále se přístroj dodává s barevnými univerzálními kartáči různých velikostí pro všechny povrchy v koupelně (modré kartáče), kuchyni (oranžové kartáče) a ostatních místnostech (zelené kartáče).
Účinnost na všech podlahách
Dopřejte si důkladný úklid tvrdých podlah jedním pohybem díky dvojímu účinku vysávání a parního čištění. Výsledkem je mimořádná čistota a hloubkový úklid za polovinu času. Na koberce můžete použít speciálně navržený nástavec Ultra Glider, který koberce jedním snadným pohybem vysává a současně čistí párou.
Efektivní, odolné omyvatelné mopy
Dva typy omyvatelných mopů ze směsi nylonu a mikrovlákna v různých poměrech: hustší nylonová vlákna k vytírání zaschlých skvrn na velmi znečištěných podlahách, hustší mikrovlákna k úklidu všech druhů mírně až středně znečištěných podlah.
Parní výkon podle typu

Produkt je výrobek značky Rowenta.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Rowenta, Domácí spotřebiče Rowenta, Vysavače Rowenta.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Použité


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Rowenta RY8561WH - Nový, pouze rozbaleno - Tyčový vysavač a parní mop a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, domácí spotřebiče sleva, vysavače sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Rowenta a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Rowenta najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Rowenta RY8561WH - Nový, pouze rozbaleno - Tyčový vysavač a parní mop
Právě si prohlížíte... - 20% sleva

5980,- Kč