Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Rowenta RH9879WO X-Force Flex 11.60 Animal - Tyčový vysavač - 30% sleva

-30%
Rowenta RH9879WO X-Force Flex 11.60 Animal - Tyčový vysavač
Rowenta RH9879WO X-Force Flex 11.60 Animal - Tyčový vysavač
Rowenta RH9879WO X-Force Flex 11.60 Animal - Tyčový vysavač
Rowenta RH9879WO X-Force Flex 11.60 Animal - Tyčový vysavač

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Rowenta RH9879WO X-Force Flex 11.60 Animal - Tyčový vysavač z kategorie dům a zahrada, domácí spotřebiče, vysavače, se slevou kupte přes Chci.cz.

Robotický vysavačZískejte tento produkt se slevou z obchodu Robotický vysavač a budete spokojení s dodaným Rowenta RH9879WO X-Force Flex 11.60 Animal - Tyčový vysavač .

Zlevněné zboží

Tyčový vysavač Rowenta RH9879WO X-force Flex 11.60 Animal
 
 
 
Sada příslušenství pro majitele domácích zvířat
Držák na zeď
Cyklónová technologie
Filtrace 99,9% prachových částic
Výkonná Li-Ion baterie s výdrží 45 minut
Vysoký výkon na každém povrchu
Hubice s LED osvětlením
Extra velká nádoba na prach
4 nastavení výkonu
 
Představení Rowenta RH9879WO X-force Flex 11.60
Bezdrátový tyčový vysavač 2v1 Rowenta RH9879WO X-FORCE Flex 11.60 Animal modernizuje způsob, jakým ukl...ízíme. Spojení výkonného vysávání a jedinečných technologií. Unikátní motor DigitalForce poskytuje maximální sací výkon 130 air wattů pro efektivní a rychlý úklid od podlahy po strop. Nyní je vybaven vyjmutelnou baterií s výdrží 45 minut, takže ještě více prodlouží dobu provozu. Veškerý výkon máte na dosah díky kontrolnímu displeji a tlačítku pro změnu výkonu ke sledování doby provozu v reálném čase. Přístroj má 3 režimy výkonu pro úklid na každém povrchu. Vylepšuje úklid bezdrátovým vysavačem díky flexibilní technologii, se kterou dosáhnete až 4krát dále pod nízkým nábytkem, aniž byste se museli ohýbat, a parkovací funkce Stop&Go, díky které si můžete od úklidu podlahy kdykoli odpočinout a trubice s kartáčem bude samostatně stát. Výbava Animal Care potěší majitelé domácích mazlíčků. Zažijte rozdíl s tímto novým bezdrátovým tyčovým vysavačem. Technologie pro efektivní a rychlý úklid.
Motor DigitalForce: Špičkový sací výkon
Hloubkové čištění díky motoru DigitalForce. Jeho chytrý elektronický systém, který automaticky přizpůsobuje rychlost aerodynamických lopatek pro optimalizaci sání. Tato technologie poskytuje maximální sací výkon 130 air wattů pro hloubkový úklid celého domova.
Dlouhá provozní doba
Tyčový vysavač Rowenta RH9879WO má vyjmutelnou zasunovací baterií. Zasunovací baterie díky svým 7 článkům a 25,2V výkonu zajišťuje silný a konstantní sací výkon s výdrží až 45 minut. Skvěle vhodný pro vysávání vašeho domova bez nutnosti dobití. Lze si dokoupit výkonnější baterii a prodloužit si dobu úklidu na 90 minut, výkonnější baterie není součástí balení.
Kontrolní displej: Přizpůsobte rychle výkon a volnost pohybu
Vždy mějte přehled o výkonu a volnosti pohybu. Kontrolní displej uvádí informace v reálném čase o zbývajícím čase provozu a o výkonu. Poskytuje vám dokonalou rovnováhu pro optimalizaci vašeho úklidu. Má 3 pokročilé režimy, které vyhoví všem vašim potřebám. K využití je i úsporný režim, ideální pro každodenní vysávání všech povrchů. Maximální úroveň, která je vhodná pro měkké podlahy, zvířecí chlupy a velké nečistoty je velmi efektivní, ale musíte počítat se zrácením doby chodu vysavače. Rowenta RH9879WO má také k dispozici tlačítko intenzivního výkonu pro všechny vaše potřeby.
Rowenta Flex: Úklid až 4x hlouběji pod nízkým nábytkem
Když se flexibilita spojí s vysokým sacím výkonem, umožní vám to uklidit každý centimetr vašeho domova a zbavit se prachu ve všech možných

Produkt je výrobek značky Rowenta ,distribuovaný s EAN kódem 3221616000735.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Rowenta, Domácí spotřebiče Rowenta, Vysavače Rowenta.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

9 749,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Rowenta RH9879WO X-Force Flex 11.60 Animal - Tyčový vysavač a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, domácí spotřebiče sleva, vysavače sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Rowenta a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Rowenta najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Rowenta RH9879WO X-Force Flex 11.60 Animal - Tyčový vysavač
Právě si prohlížíte... - 30% sleva

6999,- Kč