Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Robotický vysavač Ecovacs Deebot OZMO T8 AIVI

Robotický vysavač Ecovacs Deebot OZMO T8 AIVI
Robotický vysavač Ecovacs Deebot OZMO T8 AIVI
Robotický vysavač Ecovacs Deebot OZMO T8 AIVI
Robotický vysavač Ecovacs Deebot OZMO T8 AIVI

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Robotický vysavač Ecovacs Deebot OZMO T8 AIVI z kategorie dům a zahrada, domácí spotřebiče, vysavače, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Robotický vysavač Ecovacs Deebot OZMO T8 AIVI .

Detailní informace

Robotický vysavač Ecovacs Deebot OZMO T8 AIVI Vysává a vytírá zároveň Robotický vysavač s mopem Ecovacs Deebot OZMO T8 AIVI disponuje řadou vymazlených funkcí. Kromě nejnovější navigační technologie AIVI™, která umožňuje robotovy rozeznávat předměty, může nabídnout i inteligentní senzory, které zaručí maximálně efektivní a bezpečný úklid domácnosti. Stačí stisknout tlačítko a o vše už se robot Ecovacs Deebot OZMO T8 AIVI postará sám. Spoustu nastavení zvládnete i pomocí mobilního telefonu s aplikací ECOVACS Home. Mapování a pokročilá navigace T...echnologie TrueMapping s laserovou detekcí D-ToF představuje příští generaci technologií pro navádění pomocí laseru. Robot nyní dokáže detekovat dvojnásobek vzdálenosti (až 10 m) s mnohem větší přesností. S integrovanými algoritmy, které jsou na špičce v daném odvětví. Robot DEEBOT OZMO T8 AIVI skenuje, mapuje a plánuje efektivní úklidovou trasu rychleji a mnohem přesněji. To je přínosné hlavně pro větší rodinné domy. Živý video stream Živý video stream na vyžádání je přelomová technologie v oblasti úklidových robotů. Můžete si s ní zkontrolovat, jestli jste nezapomněli zavřít okno nebo téct vodu ve sprše. Můžete robota nasměrovat na konkrétní místa a prohlédnout si místnost pomocí aplikace Ecovacs a kamery na robotovi.** ** Funkce reálné kamery je zabezpečena pomocí hesla. Aby se uživatel mohl dostat k funkci videa, musí nastavit heslo. Data uvnitř robota budou chráněná a budou použita pouze pro účely úklidu. Při přenosu dat z robota do chytrého telefonu dochází k jejich zabezpečení pomocí zašifrování. Technologie AIVI™ Optimalizovaná technologie AIVI™ umožňuje robotovi rozpoznat více předmětů a vyhnout se překážkám rychleji, aby se snížil počet situací, kdy robot uvízne.* Kromě toho mapuje robot předměty, které rozpoznal už dříve, aby se lépe přizpůsobil prostředí domova a optimalizoval způsob úklidu. Dokáže díky tomu o 200 % rychleji rozeznávat okolí a o 60 % se snížil počet situací, kdy robot uvízne. * V porovnání s předchozím a prvním produktem Ecovacs AIVI OZMO 960 Vysoká účinnost vysávání Vysavač je vybaven revolučním systémem zadržování tlaku, který zlepšuje energetickou účinnost a zajišťuje vysoký sací výkon s překvapivě tichým provozem. Inovativní plovoucí kartáč s odpružením a optimalizovanou konstrukcí štětce důkladně vyčistí i 4 mm hluboké trhliny. Mopovací systém OZMO Díky pokročilé mopovací technologií OZMO dokáže robot vysávat a vytírat současně. Vysavač tak dokonale pečuje o vače podlahy. Virtuální zeď Díky aplikaci můžete nastavit tzv. virtuální hranice, pomocí kterých zamezíte přístup vysavače do nebezpečných oblastí vaší domácnosti.​ Vícepodlažní mapování Po zmapování se vaše domácnost rozdělí na pomyslné sektory, díky čemuž můžete přesně naplánovat úklid jednotlivých místností dle vašich potřeb.

Produkt je výrobek značky Ecovacs ,distribuovaný s EAN kódem 6943757614004.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Ecovacs, Domácí spotřebiče Ecovacs, Vysavače Ecovacs.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Robotický vysavač Ecovacs Deebot OZMO T8 AIVI a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, domácí spotřebiče sleva, vysavače sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Ecovacs a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Ecovacs najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Robotický vysavač Ecovacs Deebot OZMO T8 AIVI
Právě si prohlížíte...

20999,- Kč