Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Parní mop Rowenta Steam Power RY6555WH

Parní mop Rowenta Steam Power RY6555WH
Parní mop Rowenta Steam Power RY6555WH
Parní mop Rowenta Steam Power RY6555WH
Parní mop Rowenta Steam Power RY6555WH

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Parní mop Rowenta Steam Power RY6555WH z kategorie dům a zahrada, domácí spotřebiče, vysavače, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Parní mop Rowenta Steam Power RY6555WH .

Detailní informace

Dokonalý úklid a zdravá domácnost Objevte zdravý a hygienický úklid prostřednictvím čisticího účinku páry, který vám zajistí dokonale hygienické prostředí ekologicky - bez použití škodlivých chemikálií a detergentů a s minimální spotřebou vody. Speciální použití na tvrdé podlahy Množství páry lze regulovat pomocí tří nastavení vhodných pro všechny typy tvrdých povrchů, která zajišťují dokonalý úklid jen pomocí vody z kohoutku. Lehký ergonomický design Odlehčený design se snoubí s vyspělými ergonomickými vlastnostmi, jejichž výsledkem je výjimeč...ně snadné použití, držadlo ve tvaru oka pro pohodlné a přirozené uchopení a praktická odkládací poloha. Odvápňovací systém Odvápňovací kazeta zabraňuje poškození přístroje vodním kamenem a prodlužuje jeho životnost. Bezdotykový systém výměny návleků Bezdotykový systém zajišťuje nejčistší a nejhygieničtější způsob výměny návleků při práci s parním mopem - pouze stlačením tlačítka na hubici nohou. Extra silný kartáč pro hloubkový úklid Zabudovaný extra silný kartáč představuje dokonalý nástroj pro hloubkový úklid odolných zaschlých skvrn a nečistot. Vysoce účinný návlek na mop Vysoce efektivní návlek na mop z mikrovlákna pro dokonalý úklid, který nezanechává šmouhy ani skvrny.

Produkt je výrobek značky Rowenta ,distribuovaný s EAN kódem 3221614001963.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Rowenta, Domácí spotřebiče Rowenta, Vysavače Rowenta.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Velikost: 1108,3 mm
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

2 489,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Parní mop Rowenta Steam Power RY6555WH a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, domácí spotřebiče sleva, vysavače sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Rowenta a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Rowenta najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Parní mop Rowenta Steam Power RY6555WH
Právě si prohlížíte...

3499,- Kč