Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Parní mop Concept CP3000 Perfect Clean, 3v1

Parní mop Concept CP3000 Perfect Clean, 3v1
Parní mop Concept CP3000 Perfect Clean, 3v1
Parní mop Concept CP3000 Perfect Clean, 3v1
Parní mop Concept CP3000 Perfect Clean, 3v1

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Parní mop Concept CP3000 Perfect Clean, 3v1 z kategorie dům a zahrada, domácí spotřebiče, vysavače, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Parní mop Concept CP3000 Perfect Clean, 3v1 .

Detailní informace

Více času pro Vás Dokážete si představit, že zvládnete úklid domu či bytu za polovinu času? To není hudba budoucnosti, ale realita s revolučním vysavačem a parním mopem v jednom od Conceptu. Klasický vysavač i kbelík s hadrem můžete nechat v komoře. S CP3000 pohodlně vysajete a zároveň v jednom tahu i vytřete veškeré tvrdé podlahy, které v domě či bytě najdete. A to vše bez zbytečného víření prachu. Snadné a intuitivní ovládání Parní čistič CP3000 každého potěší naprosto jednoduchým a intuitivním ovládáním. Můžete se rozhodnout, zda budete chtí...t jen vysávat, vytírat nebo šetřit čas a uděláte oboje zároveň. Podle typu podlahy můžete regulovat i množství dávkované páry. Uklízení bude jedna radost. Parní mop Dokonale čisté podlahy bez kbelíku se špinavou vodou už nebudou jen snem. Jednoduše stačí naplnit 730ml nádržku vodou, připevnit textilní potah a do 30 vteřin si můžete páru snadno dávkovat pomocí rozprašovače. Pro pohodlné uskladnění kabelu je mop vybavený speciálním držákem. Cyklonové vysávání Pro perfektně uklizený byt Vám bohatě bude stačit cyklonová nádoba o objemu 1000 ml. Samotné vyprazdňování nádoby je naprosto hygienické. Stačí stisknout tlačítko, vše vysypat, přičemž se nečistot a prachu nemusíte vůbec dotknout. Vaše domácnost tak bude jako ze škatulky. Síla kouzelné páry Horká pára dokáže zahubit až 99 % bakterií, které se v domácnosti běžně vyskytují. Parní čištění je založené na kombinaci tlaku a vysoké teploty kolem 100 °C. Přístroj vytváří z vody páru, která je hnaná vysokým tlakem ven. Má takovou sílu, že rozpustí všechny nečistoty. Úklid pomocí páry je rychlý, vysoce účinný a zároveň šetrný k životnímu prostředí, protože nevyžaduje použití chemických prostředků. Uklizený povrch je dokonale čistý a desinfikovaný. Kazeta vodního filtru Vodní filtr pomáhá filtrovat minerály obsažené ve vodě, které snižují účinnost parního čističe. Do parního mopu můžete používat obyčejnou vodu z vodovodu. Pro prodloužení životnosti spotřebiče doporučujeme každých 80 – 100 hodin filtr vyměnit.

Produkt je výrobek značky Concept ,distribuovaný s EAN kódem 8595631004104.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Concept, Domácí spotřebiče Concept, Vysavače Concept.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Parní mop Concept CP3000 Perfect Clean, 3v1 a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, domácí spotřebiče sleva, vysavače sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Concept a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Concept najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Parní mop Concept CP3000 Perfect Clean, 3v1
Právě si prohlížíte...

3699,- Kč