Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Kärcher SE 4001 VADA VZHLEDU, ODĚRKY

Kärcher SE 4001 VADA VZHLEDU, ODĚRKY
Kärcher SE 4001 VADA VZHLEDU, ODĚRKY
Kärcher SE 4001 VADA VZHLEDU, ODĚRKY
Kärcher SE 4001 VADA VZHLEDU, ODĚRKY

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Kärcher SE 4001 VADA VZHLEDU, ODĚRKY z kategorie dům a zahrada, domácí spotřebiče, vysavače, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Kärcher SE 4001 VADA VZHLEDU, ODĚRKY .

Detailní informace

Důvod zařazení do bazarového zboží – výrobek má prasklý spodní plast. Hygienické čištění koberců Kärcher SE 4001 je takzvaný vysavač 3 v 1 nebo též nástřikový extraktor. Umožňuje čištění koberců až do hloubky vláken, ale také linolea, dlažby či kamene. S tímto tepovačem již nebudete potřebovat pomoc odborníka. Čištění bez chemikálií K čištění se používá čistá voda bez přidání chemikálií. Ta vytéká z nádrže na čistou vodu. Znečištěná voda se shromažďuje odděleně ve vlastní nádobě. Čištění tak probíhá efektivně, rychle a čistě. Extraktor SE 4001 ...zaručuje optimální hloubkové čištění a komfortní manipulaci, díky 4 otočným kolečkům. Mokré a suché vysávání Na základě rozsáhlého příslušenství lze přístroj použít taktéž jako plnohodnotný vysavač na mokré i suché vysávání. Tělo přístroje i nádoba na vodu jsou nárazuvzdorné. Nástřiková/sací hadice s rukojetí Nástřiková/sací trubky Nástřiková/odsávací hubice s násadkou pro tvrdé plochy Mokro-suchá sací hubice, Clips Hubice na suché nečistoty, Clips Spárová hubice Hubice na čalounění Papírový filtrační sáček Pěnový filtr

Produkt je výrobek značky Kärcher ,distribuovaný s EAN kódem 2001003069115.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Kärcher, Domácí spotřebiče Kärcher, Vysavače Kärcher.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Použité


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Kärcher SE 4001 VADA VZHLEDU, ODĚRKY a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, domácí spotřebiče sleva, vysavače sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Kärcher a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Kärcher najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Kärcher SE 4001 VADA VZHLEDU, ODĚRKY
Právě si prohlížíte...

5092,- Kč