Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

IRobot Roomba Combo 111 - Robotický vysavač a mop 2v1

IRobot Roomba Combo 111 - Robotický vysavač a mop 2v1
IRobot Roomba Combo 111 - Robotický vysavač a mop 2v1
IRobot Roomba Combo 111 - Robotický vysavač a mop 2v1
IRobot Roomba Combo 111 - Robotický vysavač a mop 2v1

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


IRobot Roomba Combo 111 - Robotický vysavač a mop 2v1 z kategorie dům a zahrada, domácí spotřebiče, vysavače, se slevou kupte přes Chci.cz.

Robotický vysavačZískejte tento produkt se slevou z obchodu Robotický vysavač a budete spokojení s dodaným IRobot Roomba Combo 111 - Robotický vysavač a mop 2v1 .

Detailní informace

Robotický vysavač a mop 2v1 iRobot Roomba Combo 111
Vysává a mopuje zároveň
Senzory proti pádu ze schodů
Ovládání přes aplikaci iRobot HOME v češtině
Vhodný na všechny typy tvrdých podlah a koberců
Doba provozu až 110 minut na jedno nabití
Filtr pro efektivní zachycení i jemného prachu
Velkokapacitní omyvatelný sběrný koš
Funkce lokálního úklidu a plánování úklidu
Podpora hlasového ovládání Google Assistant/Amazon Alexa
Představení vysavače iRobot Roomba Combo 111
iRobot Roomba Combo 111 ro...botický vysavač a mop 2v1 na všechny typy tvrdých podlah a koberců. Nechejte úklid na robotu a vy si užívejte pohodlí v čisté domácnosti s rodinou. V mobilní aplikaci iRobot Home, která je v češtině, navolíte funkce a čas úklidu, podle vašich přání. Díky vysokokapacitní baterii NiMH 3000 mAh vydrží v provozu až 110 minut, ale pokud ani to nestačí, dojede se Roomba sama nabít a pomocí systematické navigace s gyroskopem dále pokračuje v úklidu tam, kde skončila.
Výkonné vysávání
iRobot Roomba Combo 111 vysává prach, špínu a nečistoty ze všech typů tvrdých podlah a koberců pomocí kartáče ve tvaru V a výkonného sání. Boční kartáčky efektivně čistí prostor okolo nábytku, podél stěn, rohů místností a jiná těžko dostupná místa.
Inteligentní vytírání
Díky 3 režimům vytírání můžete čištění upravit podle svých potřeb. Elektronické čerpadlo řídí průtok vody a udržuje čisticí podložku rovnoměrně vlhkou během úklidu. Mopovací systém používá podložku z mikrovlákna se speciální rýhovanou strukturou. Pro dokonalý úklid je vhodné použít čistící prostředek iRobot Braava Jet.
O krok před nepořádkem
Díky mobilní aplikaci iRobot Home se Roomba Combo 111 učí vaše návyky při úklidu a navrhuje harmonogramy podle vašich potřeb. Doporučuje činnosti, které vás možná ani nenapadnou, například extra čištění během sezóny alergií.
Uklízejte bez hnutí prstem
Prostřednictvím aplikace iRobot nebo hlasového asistenta Google nebo Alexa jednoduše řekněte robotovi, aby uklidil. Ovládání robota je díky tomu ještě jednodušší, než kdykoliv dřív.
Naviguje smysluplně a logicky
Robot má 2 nastavení typu úklidu, přímočaré a reaktivní, s nimiž ještě účinněji čistí všechny typy podlah. Typ úklidu je možné přepnout dvěma klepnutími na tlačítko CLEAN nebo pomocí aplikace iRobot Home. Účelově a logicky čistí v úhledných řadách. K navigaci po kobercích i tvrdých podlahách používá systematickou gyroskopickou navigaci a je vybavena senzory proti pádu ze schodů a nárazníkem se zpomaleným dotykem.
O iRobotu
Slavíme 30 let zkušeností v navrhování a výrobě robotů pro vědecké i domácí využití. Mezi naše nejznámější roboty patří robotické vysavače Roomba a robotické mopy Braava. Na svém kontě máme 1500 celosvětových patentů a více než 30 milionů prodaných pomocníků. Umožňujeme rodinám trávit více času pohromadě i s přáteli. Bavte se, či sportujte, když my uklízíme.
Technická specifikace:
Model: iRobot Roomba Combo 111
Barva: tmavě šedá
Typ

Produkt je výrobek značky Irobot ,distribuovaný s EAN kódem 5060629984995.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Irobot, Domácí spotřebiče Irobot, Vysavače Irobot.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

IRobot Roomba Combo 111 - Robotický vysavač a mop 2v1 a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, domácí spotřebiče sleva, vysavače sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Irobot a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Irobot najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

IRobot Roomba Combo 111 - Robotický vysavač a mop 2v1
Právě si prohlížíte...

7999,- Kč