Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

IClebo O5 - Zánovní - Robotický vysavač - 41% sleva

-41%
IClebo O5 - Zánovní - Robotický vysavač
IClebo O5 - Zánovní - Robotický vysavač
IClebo O5 - Zánovní - Robotický vysavač
IClebo O5 - Zánovní - Robotický vysavač

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


IClebo O5 - Zánovní - Robotický vysavač z kategorie dům a zahrada, domácí spotřebiče, vysavače, se slevou kupte přes Chci.cz.

Robotický vysavačZískejte tento produkt se slevou z obchodu Robotický vysavač a budete spokojení s dodaným IClebo O5 - Zánovní - Robotický vysavač .

Zlevněné zboží

Robotický vysavač iClebo O5 - Zánovní
Wi-Fi připojení
5-ti stupňový systém čištění 
Editace vytvořené mapy, Non-Cleaning Zone
Inteligentní Turbo sání
Patentovaný hlavní kartáč V6 Blade
Ultra výkonný BLDC sací motor
Technologie čištění rohů 
Vizuální širokoúhlá kamerová navigace
Uklízecí režimy AUTO, SPOT, MAX
Li-ion baterie s výdrží až 120 min.
Automatické dobíjení a pokračování v úklidu 
 
Videopředstavení modelu iClebo O5
Představení robotického vysavače iClebo O5
iCLE...BO O5 je technologicky nejvyspělejší a nejvýkonnější robotický vysavač jihokorejského výrobce NNODESIGN. Jedná se o evoluční pokračování modelu iClebo Omega. Nabízí pohodlné ovládání a přístup k dalším funkcím prostřednictvím aplikace na chytrém mobilním telefonu s možností kontroly stavu úklidu v reálném čase, editaci uložené mapy a vytvoření virtuálních Non-Cleaning Zone. Do robota byl přidán nový tichý mód, ve kterém uklízí až 120 min. Inteligentní turbo režim automaticky zvýší sací výkon BLDC motoru na koberci. Díky širokoúhlé kameře s pozorovacím úhlem 130 stupňů důkladně analyzuje prostor a vytváří mapu s vysokou přesností.
Nepřekonatelný výkon
iClebo O5 kombinuje nepřekonatelný výkon, vylepšené navigační algoritmy, technologii čištění hlubokých rohů a skvělý design. Díky spolehlivému bezkartáčovému BLDC turbo motoru je vysavač spolehlivým pomocníkem pro práci na kobercích a při vysávání koberců.
 
Chytrá mobilní aplikace
Mobilní aplikace pro iClebo O5 nepředstavuje jen dálkové spuštění vysavače. Aplikace umožňuje přístup k dalším funkcím a zobrazuje mapu bytu v reálném čase. Po ukončení čištění a uložení mapy bytu do paměti, může uživatel editovat a omezit jakékoli oblasti pro čištění Non-Cleaning Zone, například místo pro krmení domácích mazlíčků. Pomocí aplikace je možné provádět update software, nastavit týdenní plánovač úklidu, přizpůsobit sací výkon a režim úklidu. Aplikace je k dispozici ke stažení na Google Play a App Store.
Vysavač je možné také používat pomocí dálkového ovládání, které je součástí balení. Uživatel má tak přístup k základním funkcím vysavače bez nutnosti používání aplikace.
Elegantní a praktický design
iClebo O5 má nejen elegantní, ale i praktický design. Na vzhledu pracovali profesionálové světově proslulé designové kanceláře INNODESIGN. Robot se dokonale hodí do jakéhokoli moderního interiéru. Ultratenký profil vysavače (výška 87 mm) umožňuje snadno se dostat na těžko přístupná místa, například pod postel nebo pohovku, kde se v průběhu času hromadí prach nejvíce. Díky své konstrukci dokáže překonat vnitřní prahy až do výšky 15 mm. Dotykový displej se snadno ovládá a umožňuje změnit režimy čištění.
Unikátní navigační technologie SLAM + NST
Robotický vysavač iCLEBO O5 je vybavený pokročilým navigačním systémem. Technologie SLAM (metoda simultánní lokalizace a mapování) a NST (technologií přesného obnovení směru trasy pomocí vizuálních orientačních map), které umožňují robotovi

Produkt je výrobek značky Iclebo ,distribuovaný s EAN kódem 8809172292426.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Iclebo, Domácí spotřebiče Iclebo, Vysavače Iclebo.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Použité


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

IClebo O5 - Zánovní - Robotický vysavač a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, domácí spotřebiče sleva, vysavače sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Iclebo a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Iclebo najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

IClebo O5 - Zánovní - Robotický vysavač
Právě si prohlížíte... - 41% sleva

7690,- Kč