Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Hoover HF322AFP011 - Tyčový vysavač - 20% sleva

-20%
Hoover HF322AFP011 - Tyčový vysavač
Hoover HF322AFP011 - Tyčový vysavač
Hoover HF322AFP011 - Tyčový vysavač
Hoover HF322AFP011 - Tyčový vysavač

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Hoover HF322AFP011 - Tyčový vysavač z kategorie dům a zahrada, domácí spotřebiče, vysavače, se slevou kupte přes Chci.cz.

Robotický vysavačZískejte tento produkt se slevou z obchodu Robotický vysavač a budete spokojení s dodaným Hoover HF322AFP011 - Tyčový vysavač .

Zlevněné zboží

Tyčový vysavač Hoover HF322AFP 011
Tyčový vysavač 2v1 - tyčový a ruční
Bezsáčkový vysavač
Rychlé nabíjení
Ultralehký – velmi nízká váha usnadňuje manipulaci
LED světlo na hubici
Sklopitelná hubice pro snadné manévrování
Vysypávání nádoby na prach snadným systémem One Touch
Všechny typy povrchů
Vysoká kvalita vypouštěného vzduchu
Parkovací pozice PARK&GO
Představení vysavače Hoover HF322AFP 011
Hoover HF322AFP 011 H-FREE 300  je vybaven bezkartáčovým motorem Direct Impulse a je velmi vý...konný při vysávání prachu a nečistot. LED osvětlení hubice pomáhá detekovat skrytý prach a nečistoty na všech typech podlah pro důkladný úklid domácnosti. 
Přehled i v tmavých zákoutích
LED osvětlení na hlavní podlahové hubici vysavače H-FREE 300 si posvítí na tmavé oblasti, například pod postelí nebo pohovkou. Díky tomu špína nemá šanci ani tam, kde byste kvůli tmě neviděli.
Snadné manévrování při úklidu pod i nad nábytkem
Vysavač je jednoduše ovladatelný prostřednictvím H-Lab hubice 2v1. Můžete plynule vysávat kolem nábytku i pod ním. Rychlým pohybem zápěstí můžete sklopit hubici o 90° pod nábytek a zároveň otočit o 180°. Jednoduše tak můžete vysávat kolem nábytku, v úzkých prostorech a špatně přístupných místech.
Snadné vyjmutí kartáče z hubice
Vysavač disponuje systémem pro snadné uvolnění a vyjímání kartáče z hubice, snadno a rychle bez použití jakéhokoli nástroje. Díky praktickému systému lehce odstraníte jakékoli namotané vlasy, chloupky a další nečistoty. Udržíte tak příslušenství čisté, ve špičkovém stavu a připravené k použití.
Možnost nabíjení kdekoliv
Vysavač můžete nabíjet opravdu kdekoli. Připojte do jakékoli zásuvky nabíječku, zapojte do vysavače a nechte nabíjet. Alternativou a velmi flexibilní variantou je možnost vyjmutí baterie z vysavače a následného jejího nabíjení. Vhodné a chytré řešení, neboť baterie nezabere skoro žádné místo. Baterie je vybavena LED indikátorem, který ukazuje, kdy je čas dobití nebo je naopak připraven k použití.
Působivý výkon díky Direct Impuls motoru
Bezkartáčový impulsní motor byl vyvinutý tak, aby poskytoval konzistentní a silný výkon. Motor s otáčkami až 80 000 za minutu poskytuje 65 AW sacího výkonu, pro efektivní zachycování prachu a nečistot na všech druzích podlah.
Vysoká kvalita vypouštěného vzduchu
Separační systém samostatného cyklonu a další úroveň filtrace jako předmotorový filtr umožňují oddělit a zachytit i ty nejjemnější částice prachu uvnitř nádoby na prach.
Super rychlé nabíjení
Plné nabití vysavače za pouhé 2,5 hodiny! Jednoduše zapojte nabíječku do zásuvky a připojte nabíjecí kabel do vysavače. Alternativně můžete také vyjmout baterii a vzít ji tak k jakékoli zásuvce, abyste mohli kdekoli pohodlně a bez omezení nabíjet. Vysavač je vybaven LED indikátorem, který ukazuje stav baterie: kdy je čas pro dobití nebo naopak kdy je připraven k použití.
Parkovací pozice PARK&GO
Hoover HF322YHM 011 lze v případě

Produkt je výrobek značky Hoover ,distribuovaný s EAN kódem 8059019015682.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Hoover, Domácí spotřebiče Hoover, Vysavače Hoover.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Hoover HF322AFP011 - Tyčový vysavač a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, domácí spotřebiče sleva, vysavače sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Hoover a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Hoover najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Hoover HF322AFP011 - Tyčový vysavač
Právě si prohlížíte... - 20% sleva

4499,- Kč