Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Ecovacs Deebot U2 PRO - black - Robotický vysavač a mop 2v1 - 20% sleva

-20%
Ecovacs Deebot U2 PRO - black - Robotický vysavač a mop 2v1
Ecovacs Deebot U2 PRO - black - Robotický vysavač a mop 2v1
Ecovacs Deebot U2 PRO - black - Robotický vysavač a mop 2v1
Ecovacs Deebot U2 PRO - black - Robotický vysavač a mop 2v1

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Ecovacs Deebot U2 PRO - black - Robotický vysavač a mop 2v1 z kategorie dům a zahrada, domácí spotřebiče, vysavače, se slevou kupte přes Chci.cz.

Robotický vysavačZískejte tento produkt se slevou z obchodu Robotický vysavač a budete spokojení s dodaným Ecovacs Deebot U2 PRO - black - Robotický vysavač a mop 2v1 .

Zlevněné zboží

Robotický vysavač Ecovacs Deebot U2 PRO - black
3 čistící režimy (Auto, Bodový, Okraj)
Inteligentní navigace Smart Move
Robotický vysavač na tvrdé podlahy a nízké koberce
Výška pouhých 79 mm
Kartáč na zvířecí chlupy
Doba provozu až 110 minut na jedno nabití
XL odpadní nádobka s kapacitou 800 ml
Dvojice dlouhých kartáčků pro vysávání v rozích
Vysokapacitní Li-Ion baterie
Funkce mopu a vysavače
Wi-Fi a ovládání pomocí aplikace
Představení robotického vysavače Ecovacs Deebot U2 PRO - blac...k
Pokud už vás nebaví neustálé vysávání nečistot včetně chlupů vašich zvířecích mazlíčků, které nikdy neberou konce, pak zpozorněte. Díky tomu, že žijeme v moderní době si i vy můžete užít perfektně čistého domova bez námahy, pokud si pořídíte tento robotický vysavač DEEBOT U2 PRO. Jedná se o robota, který disponuje režimem Max+, jenž nárazově zvýší výkon vysavače až 2,5x. K tomu dostanete navíc ještě přídavnou sadu pro majitele mazlíčků, která obsahuje výměnnou prachovou nádobu o nadstandardně velkém objemu 800 ml a gumový kartáč, do kterého se nezamotávají zvířecí chlupy ani vlasy. Robot dovede kombinovaně vysávat i vytírat. Dále se robotický vysavač DEEBOT U2 PRO Black pyšní možností ovládání skrz mobilní aplikaci, systémem pro rozpoznávání překážek nebo čidlem proti pádu ze schodů.
Speciální výbava pro majitele domácích mazlíčků
K robotickému vysavači DEEBOT U2 PRO Black dostanete nadstandardní specifickou výbavu, vhodnou především pro všechny majitele domácích mazlíčků. Sada nabízí vyměnitelnou prachovou nádobu XL velikosti (o dvojnásobném objemu 800 ml) a speciální kartáč, který je konstruován pro sbírání zvířecí srsti a nenamotávají se na něj chlupy ani vlasy.
Systematická trasa úklidu zaručuje vyšší efektivitu
Robot DEEBOT U2 PRO se dokáže pohybovat pokročilým způsobem ve vzorci tam a zpět a zajistit důkladnější, rychlejší a systematičtější úklid. Protože si robot dokáže zapamatovat trasu, můžete ho během probíhajícího úklidu pozastavit a po opětovném spuštění bude pokračovat tam, kde přestal.
Maximalizace výkonu při úklidu
V režimu Max+ je sací síla v porovnáním se standardním režimem pro nejnáročnější typ úklidu přibližně 2,5krát vyšší. Kromě toho si můžete vybrat z různých režimů úklidu (automatický, úklid okrajů a úklid na místě) a uzpůsobit ho vaší potřebě.
Různé úklidové režimy pro nastavení dle vašich potřeb
Vyberte si režim úklidu: automatický režim pro běžný úklid, režim pro úklid pouze kolem okrajů prostoru nebo úklid na místě pro intenzivní úklid jednoho místa.
Ovládání pomocí mobilní aplikace
Pomocí aplikace ECOVACS můžete jednoduše naplánovat čas úklidu a vybrat pro něj vhodný režim, sledovat stav úklidu a užívat si pohodlí automatizovaných domácích prací.
Robot DEEBOT U2 White zabraňuje víření prachu
Konstrukce robotického vysavače DEEBOT U2 je promyšlená do posledního detailu. Speciálně navržený výstup vzduchu směřuje nahoru a zabraňuje tak víření a poletování prachu v prostoru, takže si můžete být

Produkt je výrobek značky Ecovacs ,distribuovaný s EAN kódem 6943757600090.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Ecovacs, Domácí spotřebiče Ecovacs, Vysavače Ecovacs.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

9 749,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Ecovacs Deebot U2 PRO - black - Robotický vysavač a mop 2v1 a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, domácí spotřebiče sleva, vysavače sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Ecovacs a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Ecovacs najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Ecovacs Deebot U2 PRO - black - Robotický vysavač a mop 2v1
Právě si prohlížíte... - 20% sleva

5349,- Kč