Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Concept VR3210 3v1 - Nový, pouze rozbaleno - Robotický vysavač a mop 3v1 - 23% sleva

-23%
Concept VR3210 3v1 - Nový, pouze rozbaleno - Robotický vysavač a mop 3v1
Concept VR3210 3v1 - Nový, pouze rozbaleno - Robotický vysavač a mop 3v1
Concept VR3210 3v1 - Nový, pouze rozbaleno - Robotický vysavač a mop 3v1
Concept VR3210 3v1 - Nový, pouze rozbaleno - Robotický vysavač a mop 3v1

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Concept VR3210 3v1 - Nový, pouze rozbaleno - Robotický vysavač a mop 3v1 z kategorie dům a zahrada, domácí spotřebiče, vysavače, se slevou kupte přes Chci.cz.

Robotický vysavačZískejte tento produkt se slevou z obchodu Robotický vysavač a budete spokojení s dodaným Concept VR3210 3v1 - Nový, pouze rozbaleno - Robotický vysavač a mop 3v1 .

Zlevněné zboží

Robotický vysavač Concept VR3210 3v1 - Nový, pouze rozbaleno
Vysává i mopuje
UVC sterilizační režim
BLDC motor se sacím výkonem 3300 Pa
Třístupňová filtrace s HEPA filtrem 13
Plánování úklidu, zóny úklidu, 3 funkce
Y-Wash nejefektivnější způsob vytírání
Výdrž baterie až 250 minut
Navigace LaserTec 2.0
Aplikace Concept Robot v češtině
Představení robotického vysavače Concept VR3210 3v1
Robotický vysavač VR3210 je vybaven UVC sterilizační LED technologií, vyspělou laserovou navigací LaserTec ...2.0, která podrobně naskenuje vaši domácnost a vytvoří přesnou mapu pro plánování úklidu. Výsledkem je, že se robot s maximální přesností orientuje v prostoru, sterilizuje podlahu, nepřejíždí opakovaně již uklizená místa, a tím zkracuje dobu úklidu. Perfektně si poradí se všemi podlahovými krytinami i s členitými prostory. Díky velkým kolům a silnému motoru překoná dveřní prahy a jiné překážky do výše až 1,8 cm. Po dokončení úklidu se automaticky vrátí do nabíjecí stanice. Robotický vysavač Concept VR3210 je ideální pro alergiky. Disponuje totiž pokročilým filtračním systémem TripleAirClean. Jedná se o třístupňovou filtraci s HEPA filtrem 13, který dokáže ze vzduchu odstranit až 99,9 % částic, včetně bakterií a virů. Váš domov tak bude perfektně čistý a bez zbytečných škodlivin.
Zbaví vás virů a bakterií
Chcete se doma cítit opravdu bezpečně? VR3210 je další z řady pomocníků, kteří vám pomohou s bojem proti virům a bakteriím. Jednoduše přidejte do zásobníku na vodu vhodný desinfekční prostředek a vypusťte robota vytírat. Vaše podlahy budou dokonale čisté a desinfikované.
Vysává i mopuje
Robot je vybaven dvěma zásobníky, díky kterým si lehce poradí se suchým i mokrým úklidem. První zásobník s kapacitou 600 ml slouží pro klasický úklid na sucho. Nasadíte-li druhý zásobník 2 v 1, můžete vysávat i vytírat najednou. Kombinuje totiž klasickou nádobu na prach s elektronicky řízeným zásobníkem na vodu, takže v rekordním čase docílíte dvou úklidů najednou. Průtok vody můžete pomocí aplikace nastavit na nízkou, standardní nebo vysokou úroveň podle míry znečištění. Zásobník na vytírání je osazen textilií z mikrovlákna, která na sebe váže nečistoty a během úklidu podlahu také vyleští. Textilii lze lehce sundat a vyprat v pračce.
Mluví česky
Rádi byste si koupili robotický vysavač, ale máte strach, že mu nebudete rozumět? S robotickým vysavačem Concept VR3120 se to nestane. Tento skvělý pomocník pro každodenní úklid mluví česky, takže budete mít dokonalý přehled o jeho činnosti. Navíc je v českém jazyce i mobilní aplikace, přes kterou ho můžete ovládat i na dálku.
Y-WASH: nejefektivnější způsob vytírání
Y-wash představuje vysoce efektivní způsob vytírání. V tomto režimu se robot pohybuje v „Y“ trajektorii, během které každý kousek podlahy projede opakovaně a díky tomu účinně odstraňuje zaschlé skvrny, špínu a ostatní nečistoty. 
UVC sterilizační režim
Robotický vysavač VR3210 je vybaven UVC sterilizační LED technologií, která dosahuje až 3x delší životnosti oproti

Produkt je výrobek značky Concept ,distribuovaný s EAN kódem 8595631009505.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Concept, Domácí spotřebiče Concept, Vysavače Concept.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Použité


Podobné zboží značky a kategorie

1 009,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Concept VR3210 3v1 - Nový, pouze rozbaleno - Robotický vysavač a mop 3v1 a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, domácí spotřebiče sleva, vysavače sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Concept a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Concept najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Concept VR3210 3v1 - Nový, pouze rozbaleno - Robotický vysavač a mop 3v1
Právě si prohlížíte... - 23% sleva

9999,- Kč