Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Concept VR2110 2v1 RoboCross Gyro - Zánovní - Robotický vysavač a mop 2v1 - 39% sleva

-39%
Concept VR2110 2v1 RoboCross Gyro - Zánovní - Robotický vysavač a mop 2v1
Concept VR2110 2v1 RoboCross Gyro - Zánovní - Robotický vysavač a mop 2v1
Concept VR2110 2v1 RoboCross Gyro - Zánovní - Robotický vysavač a mop 2v1
Concept VR2110 2v1 RoboCross Gyro - Zánovní - Robotický vysavač a mop 2v1

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Concept VR2110 2v1 RoboCross Gyro - Zánovní - Robotický vysavač a mop 2v1 z kategorie dům a zahrada, domácí spotřebiče, vysavače, se slevou kupte přes Chci.cz.

Robotický vysavačZískejte tento produkt se slevou z obchodu Robotický vysavač a budete spokojení s dodaným Concept VR2110 2v1 RoboCross Gyro - Zánovní - Robotický vysavač a mop 2v1 .

Zlevněné zboží

Robotický vysavač Concept VR2110 2v1 RoboCross Gyro - Zánovní
   
Vysává i mopuje
Extrémní výdrž – až 180 minut
Gyroskopická navigace s mapováním - GyroTec 2.0
Ovládání mobilem – přes aplikaci Concept Home
BLDC motor se sacím výkonem 2200 Pa
4 režimy úklidu
Trojnásobná filtrace s HEPA filtrem
Funkce proti nárazu i proti pádu
Zabudovaný zámek
2x vyměnitelný zásobník (prachový + 2v1)
Automatické dobíjení
Plánování úklidu
Videopředstavení Concept VR2110 2v1 RoboCross Gyro
P...ředstavení robotického vysavače Concept VR2110 2v1 RoboCross Gyro
Robotický vysavač s funkcí mopování. Concept VR2110 2v1 RoboCross Gyro můžete ovládat pomocí aplikace Concept Home ve vašem mobilním telefonu, nebo pomocí dálkového ovladače. Zvolte si jeden z 4 režimů úklidu, naplánujte odložený start sledujte proces úklidu.
Concept VR2110 2 v 1 RoboCross Gyro se nebojí ničeho
Vysavač Concept VR2110 2 v 1 RoboCross Gyro je vybaven navigační technologií GyroTec 2.0, která dokonale pokryje uklízenou podlahu. Její velkou výhodou je schopnost lepší orientace v prostoru, čímž také zkrátí dobu úklidu. Zároveň zabraňuje opakovaným přejezdům stejného místa. Bez problému přejede překážku (práh) vysokou až 1,5 cm. TOF senzor chrání okolí před nárazy, detekuje stěny, sklo i černé stěny. O skvělé výsledky se přitom postará kvalitní digitální BLDC motor, který je tišší, spolehlivější, energeticky úspornější a má delší životnost než běžné motory. 
Stále dokonale uklizeno
Robotický vysavač nejen vysaje, ale také vytře. Pro vysávání navíc poslouží extra velká nádobka s objemem 600 ml. Druhý zásobník 2 v 1 umožňuje vysávat a vytírat najednou. Kombinuje klasickou nádobku na prach s elektronicky řízeným zásobníkem na vodu. Kompletní úklid bude proveden v rekordním čase. Do zásobníku na vodu lze přidat vhodný desinfekční prostředek, díky kterému budou vaše podlahy i vydezinfikované. Funkce Carpet turbo automaticky zvýší sací výkon na maximum pokud najede na koberec. Při návratu na tvrdou podlahu se vrátí k běžnému výkonu.
Ovládejte ho přes telefon
Robota Concept VR2110 2 v 1 RoboCross Gyro budete snadno ovládat přes aplikaci Concept Home, která je navíc v češtině a zdarma dostupná pro iOS a Android zařízení. Vyslat do služby můžete vysavač kdykoliv a odkudkoliv, stačí nastavit program, který se vám aktuálně nejvíc hodí. A pokud nejste fanoušci aplikací nebo nemáte chytrý telefon, použijte dálkový ovladač, který je součástí balení.
Concept VR2110 2 v 1 RoboCross Gyro nabízí 4 režimy úklidu
Před spuštěním vysavače si vyberete ze 4 režimů úklidu nebo naplánujete odložený úklid. AUTO SMART efektivně uklidí celý prostor. Dále obvodový režim zajistí úklid podél zdi a lokální TURBO režim se pohybuje ve spirále a vysává na maximální výkon. Pomocí manuálního režimu navedete robota na přesné místo. Funkce TURBO, INTENSIVE a SILENT využijete k doplnění běžných úklidových

Produkt je výrobek značky Concept ,distribuovaný s EAN kódem 8595631007679.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Concept, Domácí spotřebiče Concept, Vysavače Concept.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Použité


Podobné zboží značky a kategorie

1 669,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Concept VR2110 2v1 RoboCross Gyro - Zánovní - Robotický vysavač a mop 2v1 a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, domácí spotřebiče sleva, vysavače sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Concept a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Concept najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Concept VR2110 2v1 RoboCross Gyro - Zánovní - Robotický vysavač a mop 2v1
Právě si prohlížíte... - 39% sleva

4899,- Kč