Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Concept VP4201 - Tyčový vysavač - 24% sleva

-24%
Concept VP4201 - Tyčový vysavač
Concept VP4201 - Tyčový vysavač
Concept VP4201 - Tyčový vysavač
Concept VP4201 - Tyčový vysavač

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Concept VP4201 - Tyčový vysavač z kategorie dům a zahrada, domácí spotřebiče, vysavače, se slevou kupte přes Chci.cz.

Robotický vysavačZískejte tento produkt se slevou z obchodu Robotický vysavač a budete spokojení s dodaným Concept VP4201 - Tyčový vysavač .

Zlevněné zboží

Tyčový vysavač Concept VP4201
Akumulátorový tyčový vysavač 3v1
Kvalitní Li-Ion baterie
Doba vysávání až 40 minut
Tlačítko pro snadné vyjmutí nádoby
Motorizovaný turbokartáč
Možnost mopování 
Nástavec na vytírání, nádržka na vodu
Cyklónový filtrační systém
Sklopné držadlo pro pohodlnější uskladnění
LED světlo
Představení tyčového vysavače Concept VP4201
Tyčový vysavač Concept VP4201 s mopem a ruční jednotkou vám usnadní úklid na tvrdých podlahách i kobercích. Vysavač je vybaven motorizo...vaným turbokartáčem a na jedno nabití vydrží až 40 minut. Díky cyklonovému filtračnímu systému docílíte navíc stálého sacího výkonu.
Zbaví vás virů a bakterií
Chcete se doma cítit opravdu bezpečně? VP4201 je další z řady pomocníků, kteří vám pomohou s bojem proti virům a bakteriím. Jednoduše přidejte do zásobníku na vodu vhodný desinfekční prostředek a můžete vytírat. Vaše podlahy budou dokonale čisté a desinfikované.
Tyčový vysavač 3v1
Tyčový aku vysavač VP4201 vám pomůže s efektivním úklidem celé domácnosti. Tento vysavač, ruční vysavač a mop v jednom pohodlně vysaje koberce a současně vysaje i vytře veškeré tvrdé podlahy, které v domácnosti máte. To vše bez zbytečného víření prachu, což ocení především rodiny s malými dětmi a alergici.
Snadné mopování
Vytírání nikdy nebylo jednodušší. Stačí naplnit 150 ml nádržku vodou, nasadit mopovací textilii a jednoduchým pohybem připevnit k vysavači. Navlhčete mop lehkým sešlápnutím tlačítka na nádržce a můžete začít vytírat i vysávat zároveň.
Dlouhá výdrž a stálý sací výkon
Vysavač VP4201 je opatřen kvalitní Li-Ion baterií s kapacitou 2200 mAh, která nabízí komfortní vysávání bez kabelu. Na jedno nabití vydrží až 40 minut, takže máte dostatek času na úklid celé domácnosti. Vysavač VP4201 pracuje na principu cyklonového vysávání, takže prach a nečistoty jsou díky odstředivé síle odvedeny přímo do sběrné nádoby o velikosti 600 ml. Hlavní předností cyklonového vysávání je stálý sací výkon a absence sáčků.
Motorizovaný turbokartáč a boční prachové kartáčky
Vysavač je vybaven motorizovaným turbokartáčem, který si perfektně poradí se všemi typy koberců. Ocení ho především rodiny s domácími mazlíčky a malými dětmi. Údržba turbokartáče je velmi jednoduchá, stačí ho jednoduše rozebrat, vyčistit a zase složit. Hubice vysavače je osazena dvěma bočními prachovými kartáčky pro dosažení efektivního úklidu podél stěn a v rozích místností.
Snadná údržba
Údržba vysavače je velmi rychlá a jednoduchá. V okamžiku, kdy je nádoba na nečistoty plná, stiskněte uvolňovací tlačítko na horní straně vysavače, nádobu uvolněte, vyjměte filtr a nečistoty vysypte. Vyprázdněnou nádobou opět vložte do vysavače.
Nic mu neunikne
Přejete si mít uklizeno v každém koutku vašeho domova? Díky 3 LED světlům, kterými je vysavač VP4201 osazen, vám už nic neunikne. Dokonale vám posvítí i na ta nejtemnější místa vaší domácnosti, takže budete mít pořád perfektně čisto.
Ruční

Produkt je výrobek značky Concept ,distribuovaný s EAN kódem 8595631010884.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Concept, Domácí spotřebiče Concept, Vysavače Concept.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

1 589,- Kč
Detail
1 669,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Concept VP4201 - Tyčový vysavač a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, domácí spotřebiče sleva, vysavače sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Concept a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Concept najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Concept VP4201 - Tyčový vysavač
Právě si prohlížíte... - 24% sleva

2887,- Kč