Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Žádný podobný produkt nenalezen, zkuste vyhledávač a jiná slova!

Schneider Electric Sedna Design/Elements zásuvka bezšroubová antracit SDD114012

Schneider Electric Sedna Design/Elements zásuvka bezšroubová antracit SDD114012
Schneider Electric Sedna Design/Elements zásuvka bezšroubová antracit SDD114012
Schneider Electric Sedna Design/Elements zásuvka bezšroubová antracit SDD114012
Schneider Electric Sedna Design/Elements zásuvka bezšroubová antracit SDD114012

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Schneider Electric Sedna Design/Elements zásuvka bezšroubová antracit SDD114012 z kategorie kutilství a řemeslo, elektroinstalace, elektrické spínače, se slevou kupte přes Chci.cz.

E1Získejte tento produkt se slevou z obchodu E1 a budete spokojení s dodaným Schneider Electric Sedna Design/Elements zásuvka bezšroubová antracit SDD114012 .

Detailní informace

Zásuvka Sedna Design & Elements od Schneider Electric v antracitovém bezšroubovém provedení s clonkami vás překvapí elegantním designem i kvalitou zpracování za rozumnou cenu. Zásuvky Sedna Design jsou vybaveny integrovanými clonkami, které chrání před dotykem částí pod napětím a snižují riziko úrazu elektrickým proudem.V nabídce máme také dvojzásuvky Sedna Design & Elements.   Zásuvky Sedna Design & Elements kombinujte s dalšími přístroji z řady Sedna Design & Elements a rámečky Sedna Design nebo Sedna Elements.   Mechanismy Design & Elements ...od Schneider Electric jsou sestrojeny v kvalitním bezšroubovém provedení, což elektrikářům výrazně usnadňuje instalaci, a současně zaručí stoprocentní připevnění vodičů. Na zadní straně přístroje naleznete schéma zapojení a nákres sepnuté polohy spínače. Jistě oceníte také kompaktnost mechanismů. Sedna. Mechanismy Sedna Design se vyznačují také nižší instalační hloubkou.  Součástí mechanismu je kovový montážní rámeček s prolisy. Je robustní a jeho postranní západky usnadní vyrovnání až pěti přístrojů vedle sebe. Spínače a tlačítka jsou dostupná i ve verzích s modrou orientační nebo červenou signalizační LED kontrolkou. Nová designová řada zásuvek a vypínačů Sedna Design od Schneider Electric byla navržena pro ty, kteří oceňují atraktivní design za rozumnou cenu.  Sedna Design vychází z produktové řady Sedna, ale vyznačuje se líbivým lesklým provedením a jednoduchými liniemi, jež skvěle zapadnou do každého interiéru. Díky modulárnímu systému prvků je výměna vypínačů a zásuvek velmi snadná a instalace rychlá. Také nabízí další drobné technické vychytávky, které usnadňují montáž a zvyšují spolehlivost přístrojů. Díky tomu tuto řadu ocení jak profesionální elektrikáři, tak domácí kutilové. O společnosti Schneider Electric Schneider Electric je francouzská společnost založená v roce 1836, která působí po celém světě. Jedná se o jednu z nejvýznamnějších firem v oblasti vývoje a výroby technologií, které pomáhají vylepšit obytné prostory a životní styl. Vybírejte z široké nabídky vypínačů a zásuvek – kromě nejoblíbenější Unicy nabízíme také základní Schneider Asfora, univerzální řadu Sedna a odolné Schneider Cedar a Mureva Styl s vyšším krytím.   ##VIDEO:https://www.youtube.com/embed/0N6jOGydTq0## ##VIDEO:https://www.youtube.com/embed/ONU6-q9G-xE## Podívejte se na všechny vypínače a zásuvky v naší nabídce.

Produkt je výrobek značky Schneider Electric ,distribuovaný s EAN kódem 3606481479747.

Procházet zboží z kategorie Kutilství a řemeslo Schneider Electric, Elektroinstalace Schneider Electric, Elektrické spínače Schneider Electric.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 65 g
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Schneider Electric Sedna Design/Elements zásuvka bezšroubová antracit SDD114012 a další podobné zlevněné zboží z kategorie kutilství a řemeslo sleva, elektroinstalace sleva, elektrické spínače sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Schneider Electric a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Schneider Electric najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Schneider Electric Sedna Design/Elements zásuvka bezšroubová antracit SDD114012
Právě si prohlížíte...

138,- Kč