Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

TEDDIES Odrážedlo Enduro Yupee zelené, velké, plast

TEDDIES Odrážedlo Enduro Yupee zelené, velké, plast

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


TEDDIES Odrážedlo Enduro Yupee zelené, velké, plast z kategorie sport, outdoorové aktivity, cyklistika, tříkolky, se slevou kupte přes Chci.cz.

FeedoZískejte tento produkt se slevou z obchodu Feedo a budete spokojení s dodaným TEDDIES Odrážedlo Enduro Yupee zelené, velké, plast .

Detailní informace

Malé dítě má rádo pohyb. Zvláště to, které právě udělalo svůj první krůček. Dejte svému potomkovi pocítit, že je motocyklovým závodníkem a pořiďte mu jeho první odrážedlo. Určitě si svoji hračku na kolečkách rychle oblíbí a společně si doma nebo venku na procházkách užijete spoustu zábavy. lehký a odolný plast pro děti, které již umějí sedět trénink udržení rovnováhy a pozornosti rozvoj pohybových schopností Technické parametry: vhodné od 1 roku dítě již musí zcela samo sedět výška sedátka: 31 cm maximální nosnost: 25 kg používejte pouze pod do...hledem dospělé osoby materiál: Plast Odrážedla jsou vyrobena v EU z velmi odolného a lehkého plastu, splňují veškeré bezpečnostní požadavky a jsou zárukou kvality a pohodlí.

Produkt je výrobek značky Teddies ,distribuovaný s EAN kódem 8592190504045.

Procházet zboží z kategorie Sport Teddies, Outdoorové aktivity Teddies, Cyklistika Teddies, Tříkolky Teddies.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

TEDDIES Odrážedlo Enduro Yupee zelené, velké, plast a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, outdoorové aktivity sleva, cyklistika sleva, tříkolky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Teddies a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Teddies najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

TEDDIES Odrážedlo Enduro Yupee zelené, velké, plast
Právě si prohlížíte...

599,- Kč