Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

TEDDIES Odrážedlo Enduro Yupee velké tyrkysové

TEDDIES Odrážedlo Enduro Yupee velké tyrkysové

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


TEDDIES Odrážedlo Enduro Yupee velké tyrkysové z kategorie sport, outdoorové aktivity, cyklistika, tříkolky, se slevou kupte přes Chci.cz.

FeedoZískejte tento produkt se slevou z obchodu Feedo a budete spokojení s dodaným TEDDIES Odrážedlo Enduro Yupee velké tyrkysové .

Detailní informace

Odrážedlo-ENDURO Yupee velké (větší) (odstrkovadlo) Tyrkysové. Odrážedlo ENDURO dopřeje vašim dětem pravou radost z pohybu. Jízdou děti trénují udržení rovnováhy a koordinaci celého těla. Odrážedlo dodává dětem potřebnou oporu, rozvíjí pohybové schopnosti a trénuje jejich pozornost. Vaše procházky budou delší a zábavnější. Děti s vámi udrží tempo a díky odrážedlu budete rádi poznávat své okolí. Rozměry a specifikace: vhodné od 1 roku dítě již musí zcela samo sedět výška sedátka 31 cm maximální nosnost do 25 kg používejte pouze pod dohledem dosp...ělé osoby materiál: plast Odrážedla jsou vyrobena v EU z velmi odolného a lehkého plastu, splňují veškeré bezpečnostní požadavky a jsou zárukou kvality a pohodlí. BEZPEČNÁ JÍZDA: Posaďte dítě na sedátko tak, aby oběma rukama uchopilo volant/řídítka a vysvětlete mu, jak se odrážedlo používá. Odrážedlo používejte pouze pod dohledem dospělé osoby. Odrážedlo nemá brzdu, proto dávejte pozor, aby se dítě nezranilo. Odrážedlo smí používat pouze jedno dítě. Při používání odrážedla musí být dítě obuté! Provoz je zakázán na silnicích, svažitých komunikacích, v prostotách v blízkosti příkopů, okolo bazénů a jiných nebezpečných vodních ploch.

Produkt je výrobek značky Teddies ,distribuovaný s EAN kódem 8592190504038.

Procházet zboží z kategorie Sport Teddies, Outdoorové aktivity Teddies, Cyklistika Teddies, Tříkolky Teddies.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

TEDDIES Odrážedlo Enduro Yupee velké tyrkysové a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, outdoorové aktivity sleva, cyklistika sleva, tříkolky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Teddies a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Teddies najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

TEDDIES Odrážedlo Enduro Yupee velké tyrkysové
Právě si prohlížíte...

599,- Kč