Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Rovic RV3J Junior All Blue Manuální golfové vozíky

Rovic RV3J Junior All Blue Manuální golfové vozíky

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Rovic RV3J Junior All Blue Manuální golfové vozíky z kategorie sport, outdoorové aktivity, golf, golfové pytle – příslušenství, vozíky na golfové pytle, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Rovic RV3J Junior All Blue Manuální golfové vozíky .

Detailní informace

Rovic RV3J je juniorský tříkolový vozík, s mnoha funkcemi. Do RV3J se vejde většina juniorských tašek s velikostí tašky od 26" do 30" ( 660 až 760 mm ). Model RV3J má systém Clicgear Accessory Tab, který umožňuje použití mnoha standardních doplňků Clicgear s tímto vozíkem. RV3J má jednoduchý systém sklápění v jednom kroku a přední kolo je plně nastavitelné. Velké 13" zadní... kola umožňují snadné tlačení tohoto vozíku i pro menších golfisty. Všechny vozíky RV3J se dodávají s kulovou sponou, držákem na pohár, standardním držákem na deštník a úložnou sítí.   Vlastnosti: Standardní držák na deštník RV3J používá standardní držák na deštník Clicgear, který umožňuje přidání více doplňků. Konzola s výsledkovou kartou RV3J používá vlastní kompaktní a nastavitelnou konzolu s kartami s tužkou a řemínky na uchycení karty. Také má dvě šikovné karty s příslušenstvím Clicgear. Klip na míčky Přiložený klip Clicgear usnadňuje ukládání míčků pro každou hru. Popruhy na tašku Easy Clip Tyto nové řemeny na tašku Clicgear jsou navrženy tak, aby se daly snadněji nastavovat a bezpečnější. Fungují skvěle s každou velikostí golfového vaku. Nastavitelná podpěra vaku a kolo Spodní podpěru vaku je možné nastavit tak, aby poskytovala stabilnější základnu pro ponechání vaku ve složeném stavu. Přední kolo je také možné snadno upravit tak, aby se upravilo vyrovnání. Nadrozměrné zadní kola 13" (330 mm) zadní kola vozíku jsou o něco větší než standardní kola vozíku, aby poskytovaly plynulejší tlak na hřišti. Nožní brzda RV3J má jednoduchou obsluhu a údržbu nožní brzdy. Režim zapnuto / vypnuto brzdění. Barva rámu: Modrá Barva koleček: Modrá Počet koleček: 3 Hmotnost: 7,5 kg Sezóna: 2021 Země původu: Čína Varianta: Standardní nabídka Barva podle výrobce: All Blue

Produkt je výrobek značky Rovic ,distribuovaný s EAN kódem 4897052021888.

Procházet zboží z kategorie Sport Rovic, Outdoorové aktivity Rovic, Golf Rovic, Golfové pytle – příslušenství Rovic, Vozíky na golfové pytle Rovic.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Blue
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Rovic RV3J Junior All Blue Manuální golfové vozíky a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, outdoorové aktivity sleva, golf sleva, golfové pytle – příslušenství sleva, vozíky na golfové pytle sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Rovic a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Rovic najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Rovic RV3J Junior All Blue Manuální golfové vozíky
Právě si prohlížíte...

5890,- Kč