Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Jucad Phantom 2.0 Titan Elektrický golfový vozík - 10% sleva

-10%
Jucad Phantom 2.0 Titan Elektrický golfový vozík

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Jucad Phantom 2.0 Titan Elektrický golfový vozík z kategorie sport, outdoorové aktivity, golf, golfové pytle – příslušenství, vozíky na golfové pytle, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Jucad Phantom 2.0 Titan Elektrický golfový vozík .

Zlevněné zboží

Elektrický golfový vozík se vyznačuje tichým chodem díky svým bezkonkurenčním kolům s uhlíkovými ráfky. Elegantní design tvoří štíhlý titanový rám a rukojeť s plynulou regulací rychlosti. Díky inteligentní technologií nejnovější generace poskytuje vozík vysoké pohodlí. Vozík má tiché kartáčové motory s oboustrannou parkovací brzdou pro bezpečné uchopení v nejstrmějších terénech a integrovaný displej stavu nabití. Pohodlná skládací technika umožňuje vozík během několika sekund složit a snadno uložit. Vozík umožňuje nastavení výšky rukojeti pro m...aximální přizpůsobení. Vozík je také vybaven extra plochou taškou na přenášení a samostatným krytem kol. Kapacita: 45 jamek Barva rámu: Stříbrná Země původu: Německo Materiál: Titanium Počet koleček: 3 Dálkové ovládání: Ne Adaptér součástí: Ano Napájení: 230V : 20210601.0 : 20210507.0 Barva podle výrobce: Titan Barva koleček: Black

Produkt je výrobek značky Jucad ,distribuovaný s EAN kódem 4260300675544.

Procházet zboží z kategorie Sport Jucad, Outdoorové aktivity Jucad, Golf Jucad, Golfové pytle – příslušenství Jucad, Vozíky na golfové pytle Jucad.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Silver
  • Materiál: Titanium
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

43 490,- Kč
40 890,- Kč
Detail
28 490,- Kč
Detail
15 790,- Kč
14 790,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Jucad Phantom 2.0 Titan Elektrický golfový vozík a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, outdoorové aktivity sleva, golf sleva, golfové pytle – příslušenství sleva, vozíky na golfové pytle sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Jucad a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Jucad najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Jucad Phantom 2.0 Titan Elektrický golfový vozík
Právě si prohlížíte... - 10% sleva

110490,- Kč