Umyvadlová baterie Grohe Lineare s clic-clacem chrom 23106001

Umyvadlová baterie Grohe Lineare s clic-clacem chrom 23106001
4 077 4 077 179
4 077,- Kč

Původní cena: 4 077,- Kč


Hodnocení:


Umyvadlová baterie Grohe Lineare s clic-clacem chrom 23106001 z kategorie kutilství a řemeslo, vodoinstalace, instalatérské armatury, vodovodní baterie, se slevou kupte přes Chci.cz.

SIKOZískejte tento produkt se slevou z obchodu SIKO a budete spokojení s dodaným Umyvadlová baterie Grohe Lineare s clic-clacem chrom 23106001 .

Detailní informace

Páková stojánková umyvadlová baterie s clic-clacem. V chromovém provedení. Minimalistický design a inovativní technologie. Díky svému štíhlému, oválnému tělu a ostré, obdélníkové rukojeti a výpusti je tato páková umyvadlová baterie GROHE Lineare dokonalým doplňkem každé moderní koupelny. Je radost ji používat, nabízí ovládání odtoku jediným prstem a je nabitá špičkovými technologiemi GROHE. Regulace vody je precizní a velice plynulá díky keramické kartuši GROHE SilkMove a technologii GROHE EcoJoy, která omezuje průtok vody na 5,7 l/min, což šet...ří vodu i peníze. Chromový povrch GROHE StarLight je odolný vůči poškrábání a k údržbě stačí občasné setření utěrkou z mikrovlákna. Instalace bude také hračkou, a to pomocí systému GROHE Quickfix Plus, který zkracuje čas montáže až o 50 %!

Produkt je výrobek značky Grohe ,distribuovaný s EAN kódem 4005176409110.

Procházet zboží z kategorie Kutilství a řemeslo Grohe, Vodoinstalace Grohe, Instalatérské armatury Grohe, Vodovodní baterie Grohe.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Chrom chrom
  • Materiál: Mosaz
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

539,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Umyvadlová baterie Grohe Lineare s clic-clacem chrom 23106001 a další podobné zlevněné zboží z kategorie kutilství a řemeslo sleva, vodoinstalace sleva, instalatérské armatury sleva, vodovodní baterie sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Grohe a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Grohe najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Umyvadlová baterie Grohe Lineare s clic-clacem chrom 23106001
Právě si prohlížíte...

4077,- Kč