Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Flexi New Comfort XS páska 3m/12kg modré

Flexi New Comfort XS páska 3m/12kg modré

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Flexi New Comfort XS páska 3m/12kg modré z kategorie chovatelství, potřeby pro domácí zvířata, vodítka pro zvířata, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Pytel granulí a budete spokojení s dodaným Flexi New Comfort XS páska 3m/12kg modré .

Detailní informace

Dokonale navržené dvoubarevné vodítko Vás upoutá na první pohled. New Comfort nabízí všechny funkce, které potřebujete a proto si ho brzy zamilujete! Vylepšený brzdový systém s krátkým zdvihem umožňuje více kontroly, ergonomické držadlo je nastavitelné dle velikosti ruky (od velikosti M). Lze přidat i příslušenství (od velikosti S): LED osvětlovací systém nebo Multi Box pro ukládání pamlsků či sáčků. Rodinná firma flexi vyrábí výhradně na území Německa. V závodě v Bargteheide u Hamburgu vzniká vše, počínaje návrhem až po výrobu vysoce kvalitníc...h vodítek – Made in Germany. Firma flexi je vynálezcem samonavíjecího vodítka a jedničkou na světovém trhu, exportuje do více než 90 zemí světa. Originální samonavíjecí vodítka flexi se vyznačují patentovaným, po technické stránce nejmodernějším pružinovým systémem a komfortním ovládáním. Jsou vyráběna z vysoce kvalitních materiálů, exkluzivně manuálně zpracovaná a sestavená. Vodítka prochází před expedicí mnoha kontrolami kvality.

Produkt je výrobek značky Flexi ,distribuovaný s EAN kódem 4000498043431.

Procházet zboží z kategorie Chovatelství Flexi, Potřeby pro domácí zvířata Flexi, Vodítka pro zvířata Flexi.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 0.159 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Flexi New Comfort XS páska 3m/12kg modré a další podobné zlevněné zboží z kategorie chovatelství sleva, potřeby pro domácí zvířata sleva, vodítka pro zvířata sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Flexi a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Flexi najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Flexi New Comfort XS páska 3m/12kg modré
Právě si prohlížíte...

461,- Kč