Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Viridian Vitamin K2 30 Capsules

Viridian Vitamin K2 30 Capsules

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Viridian Vitamin K2 30 Capsules z kategorie zdraví a krása, zdravotní péče, fitness a výživa, vitamíny a výživové doplňky, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Viridian Vitamin K2 30 Capsules .

Detailní informace

Vegan, košer
Vitamin K2 společnosti Viridian Nutrition se získává v Itálii z Bacillus subtilis natto v jedinečném procesu a zaručeně netestován na zvířatech. Vitamin K přispívá k normální srážení krve. Pokyny: Užívejte jednu tobolku 1–2krát denně s jídlem nebo podle doporučení lékaře.Jedna kapsle poskytuje: ​
Přísada Hmotnost % EC NRV
Vitamin K2 (Menachinon-7) 50ug 67
.../>na bázi vojtěšky, spiruliny a borůvek     
Veganská kapsle 40mg
Pohlaví : Dámské Speciální vlastnosti : Veganský Pohlaví : Pánské Vhodné pro : Kostní hmota Země původu : Velká Británie Použití : Orální Vhodné pro : Krev Forma : Kapsle Počet v balení (ks) : 30 Obsahuje : Vitamín K Vhodné pro : Imunitní systém

Produkt je výrobek značky Viridian ,distribuovaný s EAN kódem 5060003592587.

Procházet zboží z kategorie Zdraví a krása Viridian, Zdravotní péče Viridian, Fitness a výživa Viridian, Vitamíny a výživové doplňky Viridian.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Styl: Univerzál
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Viridian Vitamin K2 30 Capsules a další podobné zlevněné zboží z kategorie zdraví a krása sleva, zdravotní péče sleva, fitness a výživa sleva, vitamíny a výživové doplňky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Viridian a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Viridian najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Viridian Vitamin K2 30 Capsules
Právě si prohlížíte...

399,- Kč