Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

PRL B12-ND Tekutina 54 ml

PRL B12-ND Tekutina 54 ml

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


PRL B12-ND Tekutina 54 ml z kategorie zdraví a krása, zdravotní péče, fitness a výživa, vitamíny a výživové doplňky, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným PRL B12-ND Tekutina 54 ml .

Detailní informace

B12-ND od společnosti Premier Research Labs obsahuje plně aktivní koenzymy vitamínu B12, které jsou bohaté na požadované "formy cirkulující v krvi" vitamínu B12, konkrétně na metylkobalamín, adenosylkobalamín a Hydroxycobalamin.
B12-ND je probioticky fermentovaný vitamín B12, který využívá jedinečnou probiotickou kulturu, která umožňuje rychlé perorální dodání s vynikajícími... bioenergetických vlastnostmi. Naše probiotická fermentace se kultivuje bez použití živočišných zdrojů, takže je vhodná pro vegetariány a vegany.
ND Technology ™ (Novel Micro-cultured Delivery)
Tento vzorec špičkové kvality se fermentuje pomocí jedinečné probiotické kultury, která umožňuje rychlé dodání a vynikající bioenergetickou dynamiku. Mnoho lidí tvrdí, že účinek tohoto produktu pocítí hned při prvním užití.
O společnosti Premier Research Labs: PRL (PR Labs) poskytuje vysoce kvalitní doplňky výživy bez škodlivých přísad. Ingredience pocházejí pouze od nejkvalitnějších dodavatelů z celého světa, včetně Evropy, Jižní Ameriky, Indie a mnoha dalších zemí. Společnost PRL provádí vědecké laboratorní testy surovin a hotových výrobků, jakož i patentované bioenergetické testování všech složek. Pohlaví: Pánské Pohlaví: Dámské

Produkt je výrobek značky Prl ,distribuovaný s EAN kódem 0807735023386.

Procházet zboží z kategorie Zdraví a krása Prl, Zdravotní péče Prl, Fitness a výživa Prl, Vitamíny a výživové doplňky Prl.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Styl: Univerzál
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

PRL B12-ND Tekutina 54 ml a další podobné zlevněné zboží z kategorie zdraví a krása sleva, zdravotní péče sleva, fitness a výživa sleva, vitamíny a výživové doplňky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Prl a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Prl najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

PRL B12-ND Tekutina 54 ml
Právě si prohlížíte...

610,- Kč