Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Kompava Vegan Protein Čokoláda-Skořice 525 g

Kompava Vegan Protein Čokoláda-Skořice 525 g

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Kompava Vegan Protein Čokoláda-Skořice 525 g z kategorie zdraví a krása, zdravotní péče, fitness a výživa, vitamíny a výživové doplňky, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Kompava Vegan Protein Čokoláda-Skořice 525 g .

Detailní informace

100% rostlinný protein složený ze 3 druhů rostlinných bílkovin, obohacený o rostlinné BCAA, vitaminy skupiny B a vitamin D3. Obsahuje: Hrachový protein Obsahuje: Konopný protein Obsahuje: Rýžový protein Obsahuje: BCAA Obsahuje: Xantán Příchuť: Čokoláda Příchuť: Skořice Pohlaví: Pánské Pohlaví: Dámské Speciální vlastnosti: Veganský Speciální vlastnosti: Bezlaktózový Hmotnost: 525 g Země původu: Slovensko Použití: Orální Složení: BCAA Složení: Hrachový protein Složení: Konopný protein Složení: Rýžový protein Složení: Vitamin D3 Složení: Xantán Sl...ožení: Vitamín B1 Složení: Vitamín B2 Složení: Vitamin B3 Složení: Vitamín B6 Složení: Vitamín B5 Složení: Vitamín B12 Složení: Vitamin C Složení: Vitamín E Obsahuje: Vitamín D Obsahuje: Vitamín B Obsahuje: Vitamin C Obsahuje: Vitamín E Obsahuje: Vitamín H Vhodné pro: Růst svalů Obsahuje: Kakao Forma: Prášek

Produkt je výrobek značky Kompava ,distribuovaný s EAN kódem 8586011214893.

Procházet zboží z kategorie Zdraví a krása Kompava, Zdravotní péče Kompava, Fitness a výživa Kompava, Vitamíny a výživové doplňky Kompava.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Styl: Univerzál
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Kompava Vegan Protein Čokoláda-Skořice 525 g a další podobné zlevněné zboží z kategorie zdraví a krása sleva, zdravotní péče sleva, fitness a výživa sleva, vitamíny a výživové doplňky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Kompava a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Kompava najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Kompava Vegan Protein Čokoláda-Skořice 525 g
Právě si prohlížíte...

520,- Kč