Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Kompava Tribulus Terrestris 120

Kompava Tribulus Terrestris 120

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Kompava Tribulus Terrestris 120 z kategorie zdraví a krása, zdravotní péče, fitness a výživa, vitamíny a výživové doplňky, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Kompava Tribulus Terrestris 120 .

Detailní informace

Nejúčinnější přírodní stimulant pro muže na trhu. Upravuje hladinu testosteronu, čímž podporuje vyváženost hormonální aktivity. Tribulus zvyšuje sílu a je vhodný i při výbušných trénincích. Je 100% natur, vhodný i pro vegany. Rostlina Tribulus terrestris (kotvičník zemní) má výjimečné složení a obsahuje spektrum účinných látek jako saponiny, alkaloidy, biofla...vonoidy, fytosteroly, třísloviny a pryskyřice. Směs těchto látek napomáhá k udržení správného svalového tonu a energie a normálních funkcí močové soustavy a reprodukčního systému. Podporuje funkci pohlavních orgánů a vyváženost hormonální aktivity. V jedné tobolky Tribulus Terrestris se nachází 400 mg extraktu z plodů kotvičníku zemního obsahující až 40% saponinů. Podporuje přirozenou obranyschopnost organismu správnou činnost imunitního systému. Ve sportu se doporučuje pro lidi s výbušným typem cvičení jako je bodybuilding, fitness, bojové sporty, crossfit a pro všechny fyzicky náročné sporty. Vhodný je hlavně pro muže. Je vhodný i pro vegany. Tribulus Terrestris obsahuje:
Extrakt z Kotvičníku zemního (Tribulus Terrestris) - 400 mg
Pro koho je produkt určený
Pro sportovce, kteří vykonávají výbušné a silové sporty Na budování svalové hmoty a rozvoj síly Při těžkém a namáhavém fyzickém zatížení Pro muže s výbušnou povahou
Doporučené dávkování
Užívejte 2 kapsle denně před jídlem (1 ráno a 1 večer). Sportovci s váhou nad 80 kg mohou užívat až 3 kapsle denně a to 1 ráno a 2 večer Po každém dobrání 1 celého balení se doporučuje měsíční přestávka. Následně je možné užívání opakovat
Použití
Kapsle zapijte dostatečným množstvím vody, užívejte na lačný žaludek.
Nutriční hodnoty Složení: Extrakt z Kotvičníku zemního (Tribulus terrestris), rostlinná kapsle (hypromelóza, uhličitan vápenatý)  
Výživové údaje
100 g
1 kps
Tribulus terrestris
80 g
400 mg
  UPOZORNĚNÍ Nevhodné pro děti do 18 let, těhotné, kojící ženy. Vedlejší účinky nejsou známy. Stanovená doporučená denní dávka se nesmí přesáhnout. Nepoužívat jako náhradu pestré a vyvážené stravy a zdravého životního stylu. Po otevření obal pečlivě zavírejte. Nevystavujte přímému slunečnímu světlu. Skladujte v suchém prostředí, v dobře uzavřeném obalu, při teplotě do 25 ° C, mimo dosah malých dětí. Rozhodnutí ÚVZSR OHVBPKV / 8775/2008 / Ht No doping - výrobek neobsahuje žádnou látku ze Seznamu zakázaných látek Světového Antidopingového kodexu. Výrobek neobsahuje konzervační látky, syntetická barviva, ani geneticky modifikované suroviny. Varianta : Kapsle Pohlaví : Pánské Vhodné pro : Růst svalů Forma : Kapsle Země původu : Slovensko Použití : Orální Obsahuje : Tribulus Terrestris Počet v balení (ks) : 120 Vhodné pro : Energie

Produkt je výrobek značky Kompava ,distribuovaný s EAN kódem 8586011210369.

Procházet zboží z kategorie Zdraví a krása Kompava, Zdravotní péče Kompava, Fitness a výživa Kompava, Vitamíny a výživové doplňky Kompava.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Styl: Pro muže
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Kompava Tribulus Terrestris 120 a další podobné zlevněné zboží z kategorie zdraví a krása sleva, zdravotní péče sleva, fitness a výživa sleva, vitamíny a výživové doplňky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Kompava a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Kompava najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Kompava Tribulus Terrestris 120
Právě si prohlížíte...

420,- Kč