Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Kompava Micellar Casein Limetka-Vanilka 1800 g

Kompava Micellar Casein Limetka-Vanilka 1800 g

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Kompava Micellar Casein Limetka-Vanilka 1800 g z kategorie zdraví a krása, zdravotní péče, fitness a výživa, vitamíny a výživové doplňky, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Kompava Micellar Casein Limetka-Vanilka 1800 g .

Detailní informace

Micellar Casein 100% natural - je moderní mikrofiltrovaný micelární izolát s 80% formou micelárního kaseinu. Přednostmi tohoto skvělého proteinu je vysoká biologická hodnota a biologická využitelnost díky vyváženému spektru aminokyselin a spolupůsobení vitamínů, minerálů a trávicích enzymů. Často je nazýván také jako noční protein, kvůli postupnému uvolňování aminokyselin po dobu až 7 hodin v době hlavní regenerace - spánku. Přirozený obsah vápníku až 753 mg, obohacení o hořčík a vitamin D3 v jedné dávce, rozšiřuje jeho použití kromě sportovců,... i pro ženy v menopauze. Je vhodný i na chutnou přípravu fitness dezertů. Obsahuje: Micelární kasein Obsahuje: Vitamin C Obsahuje: Vitamín E Příchuť: Vanilka Příchuť: Limetka Pohlaví: Pánské Pohlaví: Dámské Hmotnost: 1800 g Země původu: Slovensko Použití: Orální Obsahuje: Hořčík Obsahuje: Vitamín B Obsahuje: Vitamín D Obsahuje: BCAA Forma: Prášek Chemická vazba: Oxid Chemická vazba: Acid Složení: Vitamín B6 Složení: Sůl Složení: Magnesium Oxide Složení: Vitamín B1 Složení: Vitamín B2 Složení: D-pantothenát vápenatý Složení: D-biotin Složení: Vitamín B12 Složení: Vitamin D3 Složení: Kyselina pteroylmonoglutamová Složení: Papain Složení: Amyláze Složení: Proteáza Složení: Laktáza Složení: Lipáza Složení: Celuláza Složení: Bromelain Složení: Vápník Složení: Biotin Vhodné pro: Růst svalů Alergeny: Neobsahuje sójové zrna Alergeny: Neobsahuje ryby Alergeny: Neobsahuje vejce Alergeny: Neobsahuje ořechy Alergeny: Neobsahuje arašídy Alergeny: Neobsahuje obiloviny obsahující lepek Alergeny: Neobsahuje celer Alergeny: Neobsahuje měkkýši Alergeny: Neobsahuje oxid siřičitý a siřičitany Alergeny: Neobsahuje hořčici Alergeny: Neobsahuje vlčí bob Alergeny: Neobsahuje korýši Alergeny: Neobsahuje sezamová semena

Produkt je výrobek značky Kompava ,distribuovaný s EAN kódem 8586011213971.

Procházet zboží z kategorie Zdraví a krása Kompava, Zdravotní péče Kompava, Fitness a výživa Kompava, Vitamíny a výživové doplňky Kompava.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Styl: Univerzál
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Kompava Micellar Casein Limetka-Vanilka 1800 g a další podobné zlevněné zboží z kategorie zdraví a krása sleva, zdravotní péče sleva, fitness a výživa sleva, vitamíny a výživové doplňky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Kompava a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Kompava najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Kompava Micellar Casein Limetka-Vanilka 1800 g
Právě si prohlížíte...

1590,- Kč