Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Kompava Gainer Cocktail Banán-Čokoláda 5000 g

Kompava Gainer Cocktail Banán-Čokoláda 5000 g

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Kompava Gainer Cocktail Banán-Čokoláda 5000 g z kategorie zdraví a krása, zdravotní péče, fitness a výživa, vitamíny a výživové doplňky, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Kompava Gainer Cocktail Banán-Čokoláda 5000 g .

Detailní informace

Sacharidovo - proteinový koktejl pro velké i malé sportovce s vysokým výdejem energie. Pohlaví: Pánské Pohlaví: Dámské Hmotnost: 5000 g Příchuť: Čokoláda Příchuť: Banán Země původu: Slovensko Použití: Orální Složení: Maltodextrin Složení: Whey Powder Složení: Glukóza Složení: Soy Protein isolate Složení: Whey Protein Concentrate Složení: Xantán Složení: Aspartame Složení: Papain Složení: Amyláze Složení: Proteáza Složení: Laktáza Složení: Lipáza Složení: Celuláza Složení: Bromelain Složení: D-α-alpha-tocopheryl Acetate Složení: Iron Lactate For...ma: Prášek Vhodné pro: Energie Vhodné pro: Nabírání váhy Obsahuje: Maltodextrin Alergeny: Neobsahuje ryby Alergeny: Neobsahuje vejce Alergeny: Neobsahuje ořechy Alergeny: Neobsahuje arašídy Alergeny: Neobsahuje obiloviny obsahující lepek Alergeny: Neobsahuje celer Alergeny: Neobsahuje měkkýši Alergeny: Neobsahuje oxid siřičitý a siřičitany Alergeny: Neobsahuje hořčici Alergeny: Neobsahuje vlčí bob Alergeny: Neobsahuje korýši Alergeny: Neobsahuje sezamová semena

Produkt je výrobek značky Kompava ,distribuovaný s EAN kódem 8586011210512.

Procházet zboží z kategorie Zdraví a krása Kompava, Zdravotní péče Kompava, Fitness a výživa Kompava, Vitamíny a výživové doplňky Kompava.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Styl: Univerzál
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Kompava Gainer Cocktail Banán-Čokoláda 5000 g a další podobné zlevněné zboží z kategorie zdraví a krása sleva, zdravotní péče sleva, fitness a výživa sleva, vitamíny a výživové doplňky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Kompava a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Kompava najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Kompava Gainer Cocktail Banán-Čokoláda 5000 g
Právě si prohlížíte...

1390,- Kč