EstroLux - Vyrovnávač hladiny estrogenu 1+2 ZDARMA. Kapsle proti hormonální nerovnováze. 3x 60 kapslí na 90 dní. Sensilab - 67% sleva

-67%
EstroLux - Vyrovnávač hladiny estrogenu 1+2 ZDARMA. Kapsle proti hormonální nerovnováze. 3x 60 kapslí na 90 dní. Sensilab
632 1 895 803
632,- Kč

Původní cena: 1 895,- Kč


Hodnocení:


EstroLux - Vyrovnávač hladiny estrogenu 1+2 ZDARMA. Kapsle proti hormonální nerovnováze. 3x 60 kapslí na 90 dní. Sensilab z kategorie zdraví a krása, zdravotní péče, fitness a výživa, vitamíny a výživové doplňky, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Sensilab Europe a budete spokojení s dodaným EstroLux - Vyrovnávač hladiny estrogenu 1+2 ZDARMA. Kapsle proti hormonální nerovnováze. 3x 60 kapslí na 90 dní. Sensilab .

Zlevněné zboží

Přírodní pomoc proti estrogenové dominanci s vylepšeným složením - nyní o 30% silnější! EstroLux pomáhá s hormonální nerovnováhou a zajišťuje pocit pohody. Účinek 3 v 1: blokuje, deaktivuje a vylučuje nadbytečný estrogen. Neobsahuje hormony ani sóju. Zmírňuje podráždenost a náhlé výkyvy nálad. Zlepšuje kvalitu spánku. Zefektivňuje hubnutí, zejména, pokud máte postavu tvaru hrušky. Symptomy estrogenové dominance: deprese, únava, neplodnost, oteklost a nadýmání, zvětšený objem pasu, celulitida, únava. Máme řešení - EstroLux! Produkt s přírodním s...ložením, který optimalizuje hladinu estrogenu, podporuje detoxikaci jater a střev a obsahuje aktivní brokolicový extrakt a chlorellu - detoxikační řasu. Obsah balení: 180 kapslí Estroluxu. Vystačí na 90 dní.

Produkt je výrobek značky Sensilab ,distribuovaný s EAN kódem 3830073881247.

Procházet zboží z kategorie Zdraví a krása Sensilab, Zdravotní péče Sensilab, Fitness a výživa Sensilab, Vitamíny a výživové doplňky Sensilab.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

EstroLux - Vyrovnávač hladiny estrogenu 1+2 ZDARMA. Kapsle proti hormonální nerovnováze. 3x 60 kapslí na 90 dní. Sensilab a další podobné zlevněné zboží z kategorie zdraví a krása sleva, zdravotní péče sleva, fitness a výživa sleva, vitamíny a výživové doplňky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Sensilab a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Sensilab najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

EstroLux - Vyrovnávač hladiny estrogenu 1+2 ZDARMA. Kapsle proti hormonální nerovnováze. 3x 60 kapslí na 90 dní. Sensilab
Právě si prohlížíte... - 67% sleva

632,- Kč