Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Ancient Minerals Magnesium Oil Refill Olej 1000 ml

Ancient Minerals Magnesium Oil Refill Olej 1000 ml

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Ancient Minerals Magnesium Oil Refill Olej 1000 ml z kategorie zdraví a krása, zdravotní péče, fitness a výživa, vitamíny a výživové doplňky, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Ancient Minerals Magnesium Oil Refill Olej 1000 ml .

Detailní informace

Náplň do Ancient Minerals Magnesium Oil 118 ml. Obsahuje 1000 ml hořčíkového oleje.
Ancient Minerals Magnesium Oil je považován za originální hořčíkový olej a za zlatý standard, kterému odborníci důvěřují od roku 2007. Obsahuje pouze ty nejčistší přísady v praktickém topickém spreji.
Ancient Minerals magnézium je čistý chlorid hořečnatý získávaný ze starověkého mořsk&ea...cute;ho dna Zechstein. Chlorid hořečnatý.
# 1 Nejvíce doporučený olej hořčík ve světě
Vysoce čistý a vysoce koncentrovaný
Rychle se vstřebává kůží
Uvolňuje a obnovuje tělo
Doplnění čistého hořčíkového oleje je považováno předními odborníky na výživu za nezbytné kvůli prevalenci nedostatku hořčíku v moderní stravě a zásadní roli hořčíku ve více než 300 základních biochemických reakcích. Když zvýšíte hladinu hořčíku, optimalizujete systém podpory těla.
Nedostatek hořčíku může ovlivnit několik systémů těla, přesto si mnozí neuvědomují, jakou roli hraje v optimálním zdraví. Dlouhodobé studie dopadu diety s vysokým obsahem hořčíku a vlákniny ukázaly potenciální přínosy pro kardiovaskulární zdraví, inzulínovou rezistenci, a hypertenzi, i chronické příznaky svalového a neurologického systému. Naše těla nemohou vyrábět hořčík samy, takže je důležité zvýšit hladinu hořčíku účinným a vysoce kvalitním doplňkem hořčíku. Obsahuje: Hořčík Pohlaví: Dámské Pohlaví: Pánské Varianta: Oil Spray Refill Objem: 1000 ml Použití: Kůže Složení: Voda Složení: Magnesium Chloride Forma: Olej Vhodné pro: Kůže Vhodné pro: Krása Země původu: USA : 20210324.0 Alergeny: Neobsahuje mléko Alergeny: Neobsahuje sójové zrna Alergeny: Neobsahuje ryby Alergeny: Neobsahuje sezamová semena Alergeny: Neobsahuje vejce Alergeny: Neobsahuje ořechy Alergeny: Neobsahuje arašídy Alergeny: Neobsahuje obiloviny obsahující lepek Alergeny: Neobsahuje celer Alergeny: Neobsahuje měkkýši Alergeny: Neobsahuje oxid siřičitý a siřičitany Alergeny: Neobsahuje hořčici Alergeny: Neobsahuje vlčí bob Alergeny: Neobsahuje korýši

Produkt je výrobek značky Ancient Minerals ,distribuovaný s EAN kódem 0853956003676.

Procházet zboží z kategorie Zdraví a krása Ancient Minerals, Zdravotní péče Ancient Minerals, Fitness a výživa Ancient Minerals, Vitamíny a výživové doplňky Ancient Minerals.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Styl: Univerzál
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Ancient Minerals Magnesium Oil Refill Olej 1000 ml a další podobné zlevněné zboží z kategorie zdraví a krása sleva, zdravotní péče sleva, fitness a výživa sleva, vitamíny a výživové doplňky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Ancient Minerals a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Ancient Minerals najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Ancient Minerals Magnesium Oil Refill Olej 1000 ml
Právě si prohlížíte...

1590,- Kč