Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Alavis Curenzym Enzymoterapie 20 cps.

Alavis Curenzym Enzymoterapie 20 cps.

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Alavis Curenzym Enzymoterapie 20 cps. z kategorie chovatelství, potřeby pro domácí zvířata, vitamíny a potravinové doplňky pro zvířata, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Pytel granulí a budete spokojení s dodaným Alavis Curenzym Enzymoterapie 20 cps. .

Detailní informace

Enzymoterapie je léčebné užití enzymů. Přípravek ALAVIS™ CURENZYM Enzymoterapie obsahuje speciální směs rostlinných enzymů. Rostlinné enzymy mají oproti živočišným enzymům výhodu v jejich vyšší aktivitě a dále jsou aktivní při širším rozmezí pH, čímž je možné, aby rostlinné enzymy na rozdíl od živočišných byly aktivní již v žaludku. Enzymy jsou složité látky bílkovinné povahy, které plní v těle důležitou funkci biokatalyzátorů – umožňují a regulují všechny procesy, bez kterých by biochemické reakce v organismu nemohly probíhat. Přírodní enzymy ...na rozdíl od jiných léků nezasahují proti projevům anebo původci určitého onemocnění, ale mobilizují imunitní systém, aby se organizmus s nemocí nebo její hrozbou vypořádal co nejlépe sám.

Produkt je výrobek značky Alavis ,distribuovaný s EAN kódem 8594191410134.

Procházet zboží z kategorie Chovatelství Alavis, Potřeby pro domácí zvířata Alavis, Vitamíny a potravinové doplňky pro zvířata Alavis.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 0.03 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Alavis Curenzym Enzymoterapie 20 cps. a další podobné zlevněné zboží z kategorie chovatelství sleva, potřeby pro domácí zvířata sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Alavis a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Alavis najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Alavis Curenzym Enzymoterapie 20 cps.
Právě si prohlížíte...

252,- Kč