Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

TrueCam M9 GPS 2.5K Kamera do auta Black - 32% sleva

-32%
TrueCam M9 GPS 2.5K Kamera do auta Black

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


TrueCam M9 GPS 2.5K Kamera do auta Black z kategorie foto, video a optika, fotoaparáty a kamery, videokamery, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným TrueCam M9 GPS 2.5K Kamera do auta Black .

Zlevněné zboží

Ať už jste řidič z povolání nebo začátečník, TrueCam M9 je vaše eso v rukávu, když se při jízdě něco stane. Rozlišení 2.5K a 30 snímků za sekundu zajišťují dostatek detailů na silnici a v jejím okolí. Všechny ŠPZky i osoby budou rozpoznatelné, takže v případě potřeby video jednoduše použijete jako důkaz. Navigační systém : GPS Adaptér součástí : Ano Paměťové médium : Micro SD (max 128 GB) Konektivita : USB Technol...ogie : GPS Technologie : G-Senzor Barva : Černá Podporované formáty : MP4 Hmotnost : 64 g Podporované formáty : JPEG Rozměry : 69 x 45 x 34 mm Technologie : Parking Mode Technologie : Control via App Technologie : WDR Barva podle výrobce : Black Kompatibilita : Android Typ baterie : Supercapacitor Rozlišení : 8 Mpx Velikost displeje : 2" Konektivita : Wi-Fi Rozlišení videa : 2560x1440 (30fps)

Produkt je výrobek značky Truecam ,distribuovaný s EAN kódem 8594175355451.

Procházet zboží z kategorie Foto, video a optika Truecam, Fotoaparáty a kamery Truecam, Videokamery Truecam.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Black
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

963,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

TrueCam M9 GPS 2.5K Kamera do auta Black a další podobné zlevněné zboží z kategorie foto, video a optika sleva, fotoaparáty a kamery sleva, videokamery sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Truecam a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Truecam najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

TrueCam M9 GPS 2.5K Kamera do auta Black
Právě si prohlížíte... - 32% sleva

2790,- Kč