Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Reolink RLK8-810B4-A Bílá-Černá - 11% sleva

-11%
Reolink RLK8-810B4-A Bílá-Černá

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Reolink RLK8-810B4-A Bílá-Černá z kategorie foto, video a optika, fotoaparáty a kamery, videokamery, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Reolink RLK8-810B4-A Bílá-Černá .

Zlevněné zboží

Pomocí tohoto bezpečnostního kamerového systému můžete sledovat svůj domov nebo podnik inteligentnějším způsobem. Mějte celodenní videa a dostanete upozornění, pouze pokud se v nich nachází osoba nebo vozidlo. Nikdy nezmeškejte skutečnou hrozbu.Zobrazit nejmenší detaily v rozlišení 4KKaždá kamera v této soupravě snímá videa s rozlišením 3840 * 2160, což je čtyřnásobek čistoty oproti fotoaparátu 1080p. Můžete zřetelně vidět důležité detaily, jako jsou tváře, loga a čísla štítků. Díky vestavěnému mikrofonu mohou kamery snímat i okolní zvuk a získ...at tak další vrstvu zabezpečení.​Hlídá vás i v nociS 18 infračervenými LED diodami v každé kameře tento systém snímá videa zřetelně ve tmě v rozsahu až 100 stop a chrání váš domov nebo podnik s 24-hodinovou ostražitostí.Jednoduché nastavení pomocí technologie PoETento bezpečnostní kamerový systém s rozlišením 4K je vybaven technologií PoE (Power over Ethernet), přičemž každou IP kameru připojuje k NVR pouze jeden kabel pro napájení i pro přenos video signálu. Skutečný bezpečnostní systém typu plug and play!nahrávání 24/7Díky 2TB HDD a úložné kapacitě až 12TB podporuje souprava pro sledování videa PoE všechny kamery na nepřetržité nahrávání současně. Budete mít k dispozici celodenní video bez toho, abyste přišli o rytmus.Zůstaňte v kontaktu s domovem nebo firmou na cestách. Viz živé vysílání, přehrajte klíčové okamžiky nebo se podívejte pohybové výstrahy pomocí několika kliknutí na aplikaci Reolink nebo Client. Barva: Bílá Barva: Černá Typ snímače: CMOS IP Ochrana: 66 Podporované formáty: H.264 Rozlišení: 3840x2160 Zorné pole: Horizontal: 87° Napájení: Adaptér Balení obsahuje: Kamera Balení obsahuje: Connector Balení obsahuje: Manuál Balení obsahuje: Šablona montážního otvoru Balení obsahuje: Šrouby Balení obsahuje: Nálepka Balení obsahuje: Waterproof Lid Balení obsahuje: Wrench Země původu: Čína Technologie: Night Vision Kapacita: 2 TB Adaptér součástí: Ano Clona: F/4 Konektivita: Ethernet Zorné pole: Vertical: 44° Šířka (cm): 10.5 Výška (cm): 9.3 Hloubka (cm): 20.0 Kompatibilní s: iOS Kompatibilní s: Android Kompatibilní s: Windows Kompatibilní s: macOS Set: Ano Paměťové médium: Vnitřní Paměťové médium: Cloud Kapacita interního úložiště: 2 TB

Produkt je výrobek značky Reolink ,distribuovaný s EAN kódem 6972489771280.

Procházet zboží z kategorie Foto, video a optika Reolink, Fotoaparáty a kamery Reolink, Videokamery Reolink.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: White
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Reolink RLK8-810B4-A Bílá-Černá a další podobné zlevněné zboží z kategorie foto, video a optika sleva, fotoaparáty a kamery sleva, videokamery sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Reolink a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Reolink najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Reolink RLK8-810B4-A Bílá-Černá
Právě si prohlížíte... - 11% sleva

16890,- Kč