Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Nextbase Cabin View Kamera do auta Černá - 15% sleva

-15%
Nextbase Cabin View Kamera do auta Černá

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Nextbase Cabin View Kamera do auta Černá z kategorie foto, video a optika, fotoaparáty a kamery, videokamery, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Nextbase Cabin View Kamera do auta Černá .

Zlevněné zboží

Kamera s výhledem na kabinu Nextbase Cabin View Camera používá širokoúhlý objektiv kabiny na nahrávání uvnitř i mimo vozidla. Používá širší objektiv s úhlem 140°, který poskytuje vám a vašim cestujícím vyšší úroveň bezpečnosti. Objektiv je určen pro nahrávání uvnitř automobilu, jakož i přes boční okna, díky čemuž je ideální pro... řidiče taxíků a automobilů k pronájmu. Zpětnou kameru lze jednoduše nainstalovat na čelní autokameru Nextbase a to jednoduchým zapojením přes port na boční straně autokamery.   Modul zadní kamery Nextbase Cabin View Camera je kompatibilní s následujícími autokameramy Nextbase: Nextbase 522GW, Nextbase 422GW a Nextbase 322GW.   Pokud používáte modul zadní kamery, rozlišení přední kamery se automaticky upraví tak, aby řídilo dva videosoubory s vysokým rozlišením. Možnosti rozlišení pro tato nastavení jsou při kamerách Nextbase 422GW / 522GW přední autokamera 1080p a zadní 1080p nebo přední 1440p a zadní 720p. Při autokamera Nextbase 322GW je rozlišení přední autokamera 1080p a zadní 720p. Barva: Černá Země původu: Čína Rozlišení videa: Full HD (1920 x 1080) Rozlišení videa: HD (1280 x 720) Dotykový displej: Ne Barva podle výrobce: Černá : 20210608.0 : 20210617.0

Produkt je výrobek značky Nextbase ,distribuovaný s EAN kódem 5060384255835.

Procházet zboží z kategorie Foto, video a optika Nextbase, Fotoaparáty a kamery Nextbase, Videokamery Nextbase.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Black
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

963,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Nextbase Cabin View Kamera do auta Černá a další podobné zlevněné zboží z kategorie foto, video a optika sleva, fotoaparáty a kamery sleva, videokamery sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Nextbase a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Nextbase najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Nextbase Cabin View Kamera do auta Černá
Právě si prohlížíte... - 15% sleva

2190,- Kč