Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Media-Tech MT4107 Černá

Media-Tech MT4107 Černá

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Media-Tech MT4107 Černá z kategorie foto, video a optika, fotoaparáty a kamery, videokamery, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Media-Tech MT4107 Černá .

Detailní informace

LOOK V PRIVACY MT4107 je webová kamera vybavena vysoce kvalitním snímačem HD CMOS 1080p (1920x1080; 2,0Mpix) a zabudovaným mikrofonem.Díky těmto parametrům nabízí webcam LOOK V velmi čistý zvuk a obraz.Je to dokonalý nástroj pro online chatování, videokonference, e-vzdělávání a další.Pozoruhodná je kvalita materiálů použitých v LOOK V. Díky tomuto designu nejenže vypadá stylově, ale je i velmi... odolným a spolehlivým zařízením.LOOK V lze snadno namontovat na jakoukoliv plochou obrazovku nebo položit na rovný povrch díky speciálnímu stojanu.Díky speciálnímu softwaru nainstalovanému v zařízení nevyžaduje během instalace použití dalších ovladačů. Pro dodatečnou ochranu soukromí je možné zakrýt objektiv kamery. Barva: Černá Kompatibilní s: Windows Kompatibilní s: macOS Země původu: Čína Počet mikrofonů: 1 Paměťové médium: Ne Dotykový displej: Ne Voděodolnost: Ne Mikrofon: Ano Nastavitelné FPS: 30 fps Rozlišení videa: Full HD (1920 x 1080) Vestavěný reproduktor: Ne Konektivita: USB A

Produkt je výrobek značky Media-tech ,distribuovaný s EAN kódem 5906453141077.

Procházet zboží z kategorie Foto, video a optika Media-tech, Fotoaparáty a kamery Media-tech, Videokamery Media-tech.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Black
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

963,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Media-Tech MT4107 Černá a další podobné zlevněné zboží z kategorie foto, video a optika sleva, fotoaparáty a kamery sleva, videokamery sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Media-tech a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Media-tech najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Media-Tech MT4107 Černá
Právě si prohlížíte...

620,- Kč