Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Logitech StreamCam C980 Šedá

Logitech StreamCam C980 Šedá

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Logitech StreamCam C980 Šedá z kategorie foto, video a optika, fotoaparáty a kamery, videokamery, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Logitech StreamCam C980 Šedá .

Detailní informace

Kamera Logitech StreamCam streamuje a nahrává v rozlišení Full HD 1080p při 60 fps a přináší dechberoucí obrazový obsah s plynulým pohybem do každého aspektu vašeho online světa. Špičkový skleněný objektiv kamery StreamCam a inteligentní systém automatického zaostřování umožňují snadno dosahovat výsledků profesionálních kvalit, počínaje nahráváním videí na YouTube až po streamování na Twitch a další. Pokročilé funkce, jako je automatické zaměřování a inteligentní expozice, zajišťují, že budete vždy vypadat skvěle za jakéhokoli osvětlení1Prostře...dnictvím přiloženého softwaru Logitech Capture.Streamujte a nahrávejte videa pro YouTube, Twitch a další v rozlišení Full HD 1080p při 60 snímcích za sekundu. Bez ohledu na to, jaký typ obsahu vytvoříte, kamera StreamCam produkuje ostrý obsah s plynulým pohybem, který na obrazovce působí přirozeně.Špičkový skleněný objektiv kamery StreamCam poskytuje svěží, realistický obraz s ostrými detaily. Zorné pole 78 stupňů zajistí, že budete v popředí a uprostřed záběru. Automatické zaostřování inteligentním způsobem nastavuje objektiv v reálném čase, takže váš záběr bude vždy ostrý, i když se budete pohybovat směrem ke kameře nebo od ní.Inteligentní režim automatického zaměřování dynamicky upravuje kompozici tak, aby vás udržel ve středu záběru i při pohybech doleva nebo doprava. Inteligentní systém expozice upravuje clonu a citlivost ISO v reálném čase, aby zachoval věrné odstíny pleti pro přirozenější a zdravější vzhled, a to i v proměnlivých světelných podmínkách. S kamerou StreamCam si můžete být jisti, že budete vždy vypadat skvěle.Kamera StreamCam je optimalizována pro Open Broadcaster Software (OBS), XSplit, Streamlabs OBS a další oblíbený software pro živé streamování. Snadno streamujte na Twitch, YouTube a všechny své oblíbené streamovací stránky.Standard pro rychlé a spolehlivé připojení – kamera StreamCam využívá rozhraní USB typu C k zajištění efektivních přenosových rychlostí videa. Kompatibilní s Windows® 10 a macOS 10.14 a vyšším. Technologie : CMOS Dotykový displej : Ne Vestavěný reproduktor : Ne Rozlišení videa : Full HD (1920 x 1080) Kompatibilita : Windows Země původu : Čína Zorné pole : 78° Kompatibilita : Mac OS Kompatibilní s : Windows Kompatibilní s : macOS Voděodolnost : Ne Balení obsahuje : Manuál Nastavitelné FPS : 60 fps Nastavitelné FPS : 30 fps Mikrofon : Ano Balení obsahuje : USB kabel Hmotnost : 150 g Konektivita : USB A Rozlišení : 1920 x 1080 Paměťové médium : Ne Adaptér součástí : Ne Barva : Šedá Počet mikrofonů : 2 Barva podle výrobce : Graphite Napájení : Pouze USB

Produkt je výrobek značky Logitech ,distribuovaný s EAN kódem 5099206087187.

Procházet zboží z kategorie Foto, video a optika Logitech, Fotoaparáty a kamery Logitech, Videokamery Logitech.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Grey
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

963,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Logitech StreamCam C980 Šedá a další podobné zlevněné zboží z kategorie foto, video a optika sleva, fotoaparáty a kamery sleva, videokamery sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Logitech a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Logitech najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Logitech StreamCam C980 Šedá
Právě si prohlížíte...

3443,- Kč