Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

LAMAX T10 Kamera do auta

LAMAX T10 Kamera do auta

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


LAMAX T10 Kamera do auta z kategorie foto, video a optika, fotoaparáty a kamery, videokamery, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným LAMAX T10 Kamera do auta .

Detailní informace

Zachyťte každý metr své jízdy a vyhněte se náhodám. Video je jednou z nejúčinnějších zbraní, jak prokázat svou nevinu při bouračce a LAMAX T10 vám do rukou dá celý arzenál důkazů. Kamera natáčí rovnou ve 4K a je užitečná, i když se na silnici zrovna nic neděje. Databáze radarů vám ušetří peníze za pokuty a díky magnetickému držáku je ve vteřině připravena vyrazit.LAMAX T10 vás podrží ve všech podmínkách. Ať je zrovna modro, spustila se průtrž nebo padla naprostá tma. Špičkový čip stojí za vždy jasným 4K videem při 30 snímcích za vteřinu bez šum...u a zkreslení. Objektiv dokáže přijímat dostatek světla i na potemnělé cestě a s technologií WDR je odolný vůči oslnění a odleskům. Díky širokoúhlé čočce kamera natáčí vše, co se před autem děje v úhlu 170 ° – máte tak pokrytý svůj pruh, protisměr i okolí. Paměťové médium: Micro SD Rozlišení: 4K Rozlišení: 2560x1440 (4 MP) Rozlišení: 1920 x 1080 Rozlišení videa: 4K (30fps) WiFi: Ano Konektivita: Micro USB Konektivita: Wi-Fi Barva: Černá Kompatibilita: Android Kompatibilita: Mac OS Podporované formáty: MOV Podporované formáty: JPEG Dotykový displej: Ne Technologie: G-Senzor Šířka (mm): 74.0 Výška (mm): 39.0 Hloubka (mm): 47.0 Typ nabíječky: USB Země původu: Čína Typ: Kamera Balení obsahuje: Držák kamery Počet mikrofonů: 1 Balení obsahuje: Micro SD Card Reader Balení obsahuje: Cable Clip Balení obsahuje: Manuál Velikost displeje: 2.45"

Produkt je výrobek značky Lamax ,distribuovaný s EAN kódem 8594175355291.

Procházet zboží z kategorie Foto, video a optika Lamax, Fotoaparáty a kamery Lamax, Videokamery Lamax.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Black
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

963,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

LAMAX T10 Kamera do auta a další podobné zlevněné zboží z kategorie foto, video a optika sleva, fotoaparáty a kamery sleva, videokamery sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Lamax a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Lamax najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

LAMAX T10 Kamera do auta
Právě si prohlížíte...

3490,- Kč