Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Blackmagic Design Pocket Cinema Camera 6K

Blackmagic Design Pocket Cinema Camera 6K

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Blackmagic Design Pocket Cinema Camera 6K z kategorie foto, video a optika, fotoaparáty a kamery, videokamery, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Blackmagic Design Pocket Cinema Camera 6K .

Detailní informace

Blackmagic Pocket Cinema Camera 6K je vybavena snímačem velikosti Super 35, 13 kroky dynamického rozsahu a dvojitým nativním ISO až 25 600 pro obrázky HDR a neuvěřitelným výkonem při slabém osvětlení. Externí ovládací prvky poskytují rychlý přístup k základním funkcím, zatímco velká 5-palcová dotyková obrazovka usnadňuje kompozici snímků, přesné zaostření a změnu nastaven&...iacute; kamery. Mezi funkce patří zabudované rekordéry SD / UHS - II nebo CFast 2.0 pro nahrávání souborů Blackmagic RAW nebo ProRes, jakož i rozšiřující port USB - C pro externí nahrávání na disky, plus bajonet objektivu EF, vestavěné mikrofony, vstup XLR, HDMI v plné velikosti, podpora 3D LUT, Bluetooth a další. Země původu: Singapur Typ baterie: Canon LP-E6 Typ vestavěného mikrofonu: Stereo Rozlišení displeje: 1920 x 1080 Velikost displeje: 5" Typ displeje: Fixed Touchscreen LCD Výška (mm): 101.6 Vstupy: Mini XLR Vstupy: Jack 3,5 mm Rozsah ISO (video): 100-25600 Délka (mm): 96.52 Držák objektivu: MFT Uchycení: 1/4" Provozní teplota: 0°-40° Výstupy: HDMI Výstupy: Konektor pro sluchátka 3,5mm Výstupy: USB C Balení obsahuje: Manuál Balení obsahuje: Nabíječka Balení obsahuje: Protiprachový kryt Balení obsahuje: SD karta Balení obsahuje: Baterie Napájení: Žádné, Pouze bateriový provoz : Ano RAW záznam: Ano Režimy nahrávání: ProRes 422HQ Režimy nahrávání: ProRes 422 Režimy nahrávání: Pro Res 422LT Režimy nahrávání: ProRes 422 Proxy Vstup na SD: Ano Rozlišení senzoru: 6144x3456 Velikost senzoru: 23,1mm x 12,99mm Typ snímače: CMOS Typ závěrky: Rolling Shutter Nastavitelné FPS: 120 fps Hmotnost (g): 898.0 Šířka (mm): 177.8 Bezdrátové ovládání: Ano Varianta: 6K

Produkt je výrobek značky Blackmagic Design ,distribuovaný s EAN kódem 9338716006285.

Procházet zboží z kategorie Foto, video a optika Blackmagic Design, Fotoaparáty a kamery Blackmagic Design, Videokamery Blackmagic Design.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

963,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Blackmagic Design Pocket Cinema Camera 6K a další podobné zlevněné zboží z kategorie foto, video a optika sleva, fotoaparáty a kamery sleva, videokamery sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Blackmagic Design a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Blackmagic Design najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Blackmagic Design Pocket Cinema Camera 6K
Právě si prohlížíte...

55090,- Kč