Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Mikrotužkové baterie AAA Philips LongLife R03 L4B

Mikrotužkové baterie AAA Philips LongLife R03 L4B
Mikrotužkové baterie AAA Philips LongLife R03 L4B
Mikrotužkové baterie AAA Philips LongLife R03 L4B
Mikrotužkové baterie AAA Philips LongLife R03 L4B

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Mikrotužkové baterie AAA Philips LongLife R03 L4B z kategorie elektronika, elektronika – příslušenství, napájení, baterie, víceúčelové baterie, se slevou kupte přes Chci.cz.

E1Získejte tento produkt se slevou z obchodu E1 a budete spokojení s dodaným Mikrotužkové baterie AAA Philips LongLife R03 L4B .

Detailní informace

Mikrotužkové baterie Philips LongLife nabízejí výborný poměr ceny a výdrže. Výhodné balení 4 baterií AAA využijete zejména pro elektrická zařízení s menším odběrem proudu, jako jsou dálkové ovladače nebo hodiny. Tento výrobek se prodává v blistru, který obsahuje 4 ks. Uvedená cena je za 1 ks baterie. AAA baterie Philips LongLife je zinko-uhlíkové baterie typu R03 s napětím 1,5 V. Podívejte se na všechny mikrotužkové baterie AAA v naší nabídce. Na našem e-shopu najdete i další typy článkových baterií: kromě klasických tužkových AA baterií se vám... můžou hodit i knoflíkové baterie, velké monočlánky (takzvané buřty), malé monočlánky či plochá baterie. Zvažte i pořízení nabíjecích baterií. O firmě Philips Světoznámá společnost Philips & Co. byla založena v roce 1891 v nizozemském Eindhovenu s cílem uspokojit rostoucí poptávku po žárovkách, která nastala v důsledku komercionalizace elektřiny. V současnosti nabízí Philips široké spektrum vysoce kvalitních produktů z oblasti elektroniky a elektrotechniky. V našem sortimentu naleznete například LED žárovky Philips, halogenové žárovky, svítilny, zářivky, ale i stropní a nástěnná svítidla, podhledová svítidla či kuchyňské zářivky a osvětlení. Prohlédněte si náš kompletní sortiment od firmy Philips.

Produkt je výrobek značky Philips ,distribuovaný s EAN kódem 8712581549435.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Philips, Elektronika – příslušenství Philips, Napájení Philips, Baterie Philips, Víceúčelové baterie Philips.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 42 g
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Mikrotužkové baterie AAA Philips LongLife R03 L4B a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, elektronika – příslušenství sleva, napájení sleva, baterie sleva, víceúčelové baterie sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Philips a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Philips najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Mikrotužkové baterie AAA Philips LongLife R03 L4B
Právě si prohlížíte...

7,- Kč