Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Tommi BioKill 200ml

Tommi BioKill 200ml

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Tommi BioKill 200ml z kategorie chovatelství, potřeby pro domácí zvířata, veterinární přípravky proti blechám a klíšťatům, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Pytel granulí a budete spokojení s dodaným Tommi BioKill 200ml .

Detailní informace

Přípravek Bioveta Bio Kill je určený pouze pro ošetření interiérů. Jeho účinnou látkou je syntetická organická sloučenina Permethrin. Ta je rozpuštěná, v koncentraci 2,5 g účinné látky na 1 l emulze . Permethrin patří mezi pyrethroidy. Jedná se o látky, které poškozují funkci neuronů mravenců i dalšího hmyzu. Při zasažení proniká permethrin do neuronů a způsobuje zpomalení fungování sodíkových kanálů, které ovlivňují průchod kationtů sodíku do buněk. Neurony, které jsou intoxikovány, se účinku permethrinu nemohou ubránit a hmyz hyne. Bioveta Bi...o Kill náhradní náplň můžete použít proti hmyzím škůdcům, kteří seobjevili v domácnosti, zdravotnických a společenských zařízeních či potravinářských provozech.Přípravek je toxický pro kočky, proto byste měli zamezit možnému styku vašeho mazlíčka s přípravkem. Bio Kill neslouží k likvidaci škůdců přímo na vašich mazlíčcích.

Produkt je výrobek značky Tommi ,distribuovaný s EAN kódem 8594004853288.

Procházet zboží z kategorie Chovatelství Tommi, Potřeby pro domácí zvířata Tommi, Veterinární přípravky proti blechám a klíšťatům Tommi.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 0.2 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Tommi BioKill 200ml a další podobné zlevněné zboží z kategorie chovatelství sleva, potřeby pro domácí zvířata sleva, veterinární přípravky proti blechám a klíšťatům sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Tommi a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Tommi najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Tommi BioKill 200ml
Právě si prohlížíte...

129,- Kč