Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Selecta Herba Line Spot-on antiparazitní citrus pes velký 1x1,5ml

Selecta Herba Line Spot-on antiparazitní citrus pes velký 1x1,5ml

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Selecta Herba Line Spot-on antiparazitní citrus pes velký 1x1,5ml z kategorie chovatelství, potřeby pro domácí zvířata, veterinární přípravky proti blechám a klíšťatům, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Pytel granulí a budete spokojení s dodaným Selecta Herba Line Spot-on antiparazitní citrus pes velký 1x1,5ml .

Detailní informace

Repelentní kapsle, častěji známé jako antiparazitní pipeta se aplikuje na kůži mezi lopatky. Důležité je aplikovat na kůži nikoli na chlupy, po kterých by suspenze stekla. Repelentní pipeta herba max vykazuje účinky již hodinu po aplikaci. Je důležité aby po aplikaci min 50hodin zvíře preparát neolízalo, hrozí hlavně ve skupinách koťat nebo štěňat. Pipeta působí na vnější parazity jako jsou blechy, vši a klíšťata. Doba působení kapsle herba line spot on je min 3 týdny. Přírodní antiparazitika herba line jsou vhodná pro štěňata starší 12 týdnů, ...pro kojící i březí feny. Pipeta 1,5ml postačí na zvíře o hmotnosti 15-45kg . U velkých psů se aplikuje polovina pipety mezi lopatky a polovina nad kořen ocasu.

Produkt je výrobek značky Selecta ,distribuovaný s EAN kódem 8594028989383.

Procházet zboží z kategorie Chovatelství Selecta, Potřeby pro domácí zvířata Selecta, Veterinární přípravky proti blechám a klíšťatům Selecta.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 0.012 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Selecta Herba Line Spot-on antiparazitní citrus pes velký 1x1,5ml a další podobné zlevněné zboží z kategorie chovatelství sleva, potřeby pro domácí zvířata sleva, veterinární přípravky proti blechám a klíšťatům sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Selecta a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Selecta najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Selecta Herba Line Spot-on antiparazitní citrus pes velký 1x1,5ml
Právě si prohlížíte...

114,- Kč